Novi TV kanali na T-2
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Re: Novi TV kanali na T-2
In ORF HD, s katerim ste nas v statični varianti že dražili?
Plačaš 100, dobiš 90.
A je kaj možnosti, za menda nek nov Eurosport 2 Bundesliga kanal, ki je začel delovati in prenaša Exkluzivno nemško ligo, ki spada med najmočnejše nogometne lige v Evropi? Bilo bi super.Lp
Jaz pa ne vem, zakaj nekateri aplavdirate in ste navdušeni nad novimi HD programi? Kakšen smisel pa je imeti recimo 3 HD programe (ZDF, ARD, astra promo), ki so 24 praktično brez programa in vrtijo stalno ponavljajoče predstavitve? Ne vem, ali naj zdaj navdušeno gledam te HD ponovitve in predstavitve samo zato, ker so v HD tehniki? Lepo vas prosim!
Meni se zdi to brez veze, mislim da je bolje, da so v shemi samo HD programi, ki imajo program (ni bistveno, ali plačljivi ali ne), takšno ponavljajoče sranje pa naj se vključi v shemo, ko bo program oddajal vsebine ali pa naj se vsaj napove, kdaj se pa bo oddajal, če je že v shemi!
Meni se zdi to brez veze, mislim da je bolje, da so v shemi samo HD programi, ki imajo program (ni bistveno, ali plačljivi ali ne), takšno ponavljajoče sranje pa naj se vključi v shemo, ko bo program oddajal vsebine ali pa naj se vsaj napove, kdaj se pa bo oddajal, če je že v shemi!
1. Si prebral v čem je fora ARD, ZDF HD?
2. Jih lahko mirne volje preskočiš.
2. Jih lahko mirne volje preskočiš.
1. Ne vem, kje naj bi o tem kaj prebral? Na uradni strani T2, kjer bi to po moje moralo biti (pa skoraj nikoli ni nič) tega ni ali pa ne najdem. Na forumu? Sem povprečen uporabnik ki nima ne časa ne volje po forumih loviti, kaj je novega oz. razno razne neuradne obrazložitve.
2. Vem da jih lahko preskočim, od nedavnega dalje. Če zanemarim, da se to do pretkratkim ni dalo. In to sem tudi storil po začetnem veselju glede novega HD kanala, ki to v bistvu ni.
3. Ker nisem prebral, še vedno ne vem, zakaj take stvari tiščijo v shemo kljub temu da jih lahko preskočiš. Še vedno se mi zdi brezveze, ampak mogoče pa res ne poznam kak silni razlog za to!
4. Kot vidiš, sem pač malo "neuk" pa mi prosim ti razloži, zakaj!
2. Vem da jih lahko preskočim, od nedavnega dalje. Če zanemarim, da se to do pretkratkim ni dalo. In to sem tudi storil po začetnem veselju glede novega HD kanala, ki to v bistvu ni.
3. Ker nisem prebral, še vedno ne vem, zakaj take stvari tiščijo v shemo kljub temu da jih lahko preskočiš. Še vedno se mi zdi brezveze, ampak mogoče pa res ne poznam kak silni razlog za to!
4. Kot vidiš, sem pač malo "neuk" pa mi prosim ti razloži, zakaj!
Prebrati se da na obeh omenjenih kanalih praktično vsakih 5 min.
Tudi brez nekega velikega znanja nemščine se da IMHO izluščit, da sta kanala v testni fazi in bosta letos prenašala svetovno prvenstvo v atletiki v Berlinu v HD.
Redno obratovanje (na polno) se naj bi pa začelo z zimskimi olimpijskimi igrami 2010.
Od viška glava ne boli.
Tudi brez nekega velikega znanja nemščine se da IMHO izluščit, da sta kanala v testni fazi in bosta letos prenašala svetovno prvenstvo v atletiki v Berlinu v HD.
Redno obratovanje (na polno) se naj bi pa začelo z zimskimi olimpijskimi igrami 2010.
Od viška glava ne boli.
Zadnjič spremenil peroa, dne 10. Avg 2009 ob 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
meni je bistveno, da se T2 hoče še naprej dokazovati kot trend-setter pri dostopnosti HD signalov v SI. Zato zaploskam tudi za razne luxe in fashion tv, ki jih še nisem gledal dlje od 5s!
tako naprej t2
tako naprej t2

-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi
. Tudi demo HD kanali so boljši kot velika večina SD juncka. Vsaj zame.

-
- Nadebudnež
- Paket: brezčasna optika 100/10
- Kontakt:
HD rules. Mimogrede, na LuxeTV je včasih celo kaj zanimivega. Da ne govorim o Voom ter trojčku History, Discovery in NG HD. Pa tenis na Eurosportu seka v HD, ne pa tisti zmazek na rtv SLO 2.
Navijam za HD in kar tako naprej T-2. Najboljši ste
Navijam za HD in kar tako naprej T-2. Najboljši ste

- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Jaz predlagam da se že sedaj pripravi T2 na drugo leto (2010) ko bosta na vrsti dva velika športna dogodka, februarja OI v Vancouvru in junija SP v Južni afriki.
Lepo bi bilo da bi olimpijske in SP v nogometu gledal uporabniki T2 v HD ločljivosti.
Nekaj bo verjetno prenašal ES HD, in tudi (v HD) ORF in ZDF/ARD, najbrž pa tudi (testno?) SLOtv.
Lepo bi bilo da bi olimpijske in SP v nogometu gledal uporabniki T2 v HD ločljivosti.
Nekaj bo verjetno prenašal ES HD, in tudi (v HD) ORF in ZDF/ARD, najbrž pa tudi (testno?) SLOtv.

-
- Nadebudnež
- Paket: T4 Mega
- Kraj: Kranj
In ima hkrati ekskluzivne pravice za prenose tekem Bundeslige tudi za področje Slovenije... In je to prevzel Sportklubu...Simi napisal/-a:A je kaj možnosti, za menda nek nov Eurosport 2 Bundesliga kanal, ki je začel delovati in prenaša Exkluzivno nemško ligo, ki spada med najmočnejše nogometne lige v Evropi? Bilo bi super.Lp
Ja ne vem kaj je sedaj to. Pri nekaterih operaterjih v Sloveniji so menda že gledali ta teden Bundesligo na Eurosportu 2. Ne vem katero verzijo imamo na T2. Treba je dobiti tisto z Bundesligo, ker menda res obstajajo tudi za Slovenijo. Lp
Imam občutek da je SLO v t.i. balkan klubu, kjer isto ime programa za west prenaša Bundesligo za nas s balkana pa odbojko na mivki, lih da je nekaj na TV. 

Najbolje bi bilo dobiti tudi tisto srbsko verzijo Eurosporta 2, ki ima srbsko komentiranje in je že začela s prenašanjem Bundeslige. Mislim da prenašajo v ŽIVO kar 5 tekem tedensko. Ob petkih eno zvečer, v soboto popoldne dve in v nedeljo popoldne dve. 

- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Težko prenašajo po 5 tekem tedensko.
Stalni termin za Bundesligo je petek ob 2030, sobota ob 1530 in nedelja ob 17h. Torej 3 tekme v živo. Ostalo je izredno kot naprimer kdaj ko bodo tekme med tednom ob torkih in sredah.
Izjema je bil prejšnjo sezono SK, ki je prenašal tekme na dveh programih.
Stalni termin za Bundesligo je petek ob 2030, sobota ob 1530 in nedelja ob 17h. Torej 3 tekme v živo. Ostalo je izredno kot naprimer kdaj ko bodo tekme med tednom ob torkih in sredah.
Izjema je bil prejšnjo sezono SK, ki je prenašal tekme na dveh programih.