Predlogi za TV programe
Re: Predlogi za TV programe
No ok...pa verjetno ves kaj sm hotu povedat:roll:
Ja stečaj.
Je prebudil slovenijo na tem področju sam ostanke je pa tudi lepe pustil (€€€).

Je prebudil slovenijo na tem področju sam ostanke je pa tudi lepe pustil (€€€).

-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Iščem nove programe pa kot ponavadi nič 

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Schime ko je bil tale mojster na čelu je imel posluh za uporabnike, tega sedaj manjka žal.
Sej vem to in je tudi prav, da je tako. Moraš pa priznati, da je ta posluh prinesel tudi velik minus. Pa, da ne bomo preveč zašli iz teme lahko rečem, da je pa po drugi strani vsaj prebudil trg. Rabil bi samo enega, da bi ga malo nazaj držal pri trošenju.
Nazaj na temo. Upam, da kmalu dobite kak vredu kanal. FOX recimo.
Nazaj na temo. Upam, da kmalu dobite kak vredu kanal. FOX recimo.

-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
saj to že mamo in še več, raje naj optiko pripeljejo v vsak dom pa bo 

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
jaz bia pa NASO HD mel.... za vse ostalo me briga.... športa sploh ne gledam. foxa pa tud ne
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
itak da ne, če je maček 
sicer pa res bo treba nadgradit programsko ponudbo
to se že ve
finančno pa se minimalno recimo za 1€ podraži tv ostalo pa se doda recimo iz prihodkov interneta, ker to je itak zlata jama...
fox movies v M
fox in sk prime pa v L
za začetek bi bilo dost in bi bilo recimo min. 40% tv uporabnikov srečnih za nekaj časa
dolgoročno pa postopoma dodajat ostale programe kar še manjka, in malo prerazporedit programe med shemami

sicer pa res bo treba nadgradit programsko ponudbo
to se že ve
finančno pa se minimalno recimo za 1€ podraži tv ostalo pa se doda recimo iz prihodkov interneta, ker to je itak zlata jama...
fox movies v M
fox in sk prime pa v L
za začetek bi bilo dost in bi bilo recimo min. 40% tv uporabnikov srečnih za nekaj časa
dolgoročno pa postopoma dodajat ostale programe kar še manjka, in malo prerazporedit programe med shemami

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
S tema dvema kanaloma bi zadovoljil veliko množico ljudi 100%. Pa to, da je tole nuja ooba vklopit sem jaz že oktobra pisal na T2 stran na FB-ju pa me ni nobeden resno jemal.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
je ze kdo postavil ponovno vprasanje, na facebuku t2 kdaj prideta ta dva kanala ?
Po moje ne, ker itak Romana vedno izstreli isti vljuden odgovor. Po moje mora imet kako scripto, ki je namenjena za odgovarjanje na ta vprašanja ali pa kak gumb ki ga stisne in isti odgovor se izstreli takoj.
anai treba nic podrazit! Glede na to, da je Fox life totalno zanic odkar je prišel ta novi FOX, bi ga lahko kot trejdali za ta nov Fox. Life skenslat, fox pa vzet.Mislim, da kaksne vecje razlike v ceni nebi smelo bit.

anai treba nic podrazit! Glede na to, da je Fox life totalno zanic odkar je prišel ta novi FOX, bi ga lahko kot trejdali za ta nov Fox. Life skenslat, fox pa vzet.Mislim, da kaksne vecje razlike v ceni nebi smelo bit.

No evo še en glup,aroganten ,diplomatski odgovor s strani nekega LK-ja!
T-2 d.o.o. Zdravo Ambroz,
vsekakor si prizadevamo omenjeni program pridobiti tudi v našo programsko shemo, vendar je žal za uvrstitev programa potrebnih več dejavnikov in bi s pisanjem datumov o uvrstitvi lahko povzročili nezadovoljstvo naročnikov. To je tudi eden izmed glavnih razlogov zakaj datumov o vključitvi ne prejmemo. Bi si pa želeli, da bi vam program lahko ponudili v najkrajšem možnem času.
Lepo vas pozdravljam, L.K.
Zanimivo da so ti več dejavnikov vedno samo pri T2, ostali operaterji pa lepo povedo vse direktno,odkrito. Povzročili bi nezadovoljstvo naročnikov? Hehe, kam večje kot je že!
Debato je začel naš Kitl, ko je dal predlog oz vprasanje zakaj na T2 ne morejo spisat poštenega,iskrenega obvestila kdaj se bo shema spremenila in kaj se bo spremenilo, ter kaj bo novega.

In še ena cvetka:
-2 d.o.o. Zdravo Karin,
žal točnega datuma o posodobitvi nimamo. Bomo pa vse naše zveste uporabnike o novostih obvestili preko portala www.t-2.net ter naše uradne Facebook strani.
Lep pozdrav, L.K.
Jaz pa mislim, da imate imate in veste samo molčite,skrivate kot je že nekdo rekel da je vojna tajna!
T-2 d.o.o. Zdravo Ambroz,
vsekakor si prizadevamo omenjeni program pridobiti tudi v našo programsko shemo, vendar je žal za uvrstitev programa potrebnih več dejavnikov in bi s pisanjem datumov o uvrstitvi lahko povzročili nezadovoljstvo naročnikov. To je tudi eden izmed glavnih razlogov zakaj datumov o vključitvi ne prejmemo. Bi si pa želeli, da bi vam program lahko ponudili v najkrajšem možnem času.
Lepo vas pozdravljam, L.K.
Zanimivo da so ti več dejavnikov vedno samo pri T2, ostali operaterji pa lepo povedo vse direktno,odkrito. Povzročili bi nezadovoljstvo naročnikov? Hehe, kam večje kot je že!

Debato je začel naš Kitl, ko je dal predlog oz vprasanje zakaj na T2 ne morejo spisat poštenega,iskrenega obvestila kdaj se bo shema spremenila in kaj se bo spremenilo, ter kaj bo novega.

In še ena cvetka:
-2 d.o.o. Zdravo Karin,
žal točnega datuma o posodobitvi nimamo. Bomo pa vse naše zveste uporabnike o novostih obvestili preko portala www.t-2.net ter naše uradne Facebook strani.
Lep pozdrav, L.K.
Jaz pa mislim, da imate imate in veste samo molčite,skrivate kot je že nekdo rekel da je vojna tajna!