Pa do tukaj je zastonj.
 Pa do tukaj je zastonj.Interna instalacija je pa, če bi hotel imeti še v drugem prostoru, ali v več prostorih, več nadstropjih, to bi ti tudi naredili, samo verjetno bi bilo svinjsko drago, vsaj Telekom je imel svinjsko drago. Sicer tukaj mi niso na novo vlekli, omarica je bila pri vhodu, v stanovanje pa nisem imel potegnjeno. No mi je potem to električar mimogrede potegnil, ko mi je inštalacijo za štrom delal in sem potem samo prenesel številko na nov naslov. Če bi oni priključek odjavil, pa da mi dajo novega tukaj, potem bi pač plačal priključek in bi mi morali zvleči.
Je pa tudi A1 hodil lani na začetku leta se mi zdi in zbiral neka dovoljenja, da naredi inštalacijo v bloku. Pa sem ga vprašal kako, ker zunaj je od Telekoma, pa od one ne smejo vleči, pa je rekel, da bodo svoje kable vlekli. No sem potem vprašal ostale, kaj mislijo da zdaj bomo A1 imeli v bloku, pa potem še Telekom, pa itak imamo že Turnška kabelsko (to je potem Telemach kupil). No potem so kao preklicali, pa sem rekel, da ni panike, ker jih itak ne bo nikoli tukaj, ker se jim ne bo splačalo. Pa še neke bone so dajali za popust, ki se mi zdi, da so veljali do konca leta..., tako da so že propadli.
Telekom pa pač noče, je rekla šefica bloka, da bo še enkrat vprašala, pa ni bilo nič zgleda. Še vedno hočejo, da jim mora vzeti 3/4 in vezati na 2 leti. Saj jih zastopim, ker po dveh letih bodo v glavnem vsi zbrisali od njih, tudi jaz sem imel tak namen. Bi pa zastonj vsakemu potegnili v stanovanje.