Racuna nikjer, opomin pa prisel :O

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Racuna nikjer, opomin pa prisel :O

Odgovor Napisal/-a Cobane » 17. Jun 2007 ob 21:33

mitja_i napisal/-a:
Cobane napisal/-a:Pa še kako velika neresnost je to... ali smo slučajno dobili kakšno opravičilo oz. uradno razlago?
Seveda ste - vsi ki brezveze pišete v to temo, ste dobili pismeni uradni opomin, da ste bili na dan izdanja opomina dolžni nekaj denarja T-2. Drugega sploh ni za pisati. Še enkrat - nobene splošne napake s strani T-2 ni bilo. Noben pogovor preko telefona tega ne bo spremenil. Številka za računovodstvo je pa sedaj močno obremenjena ravno zaradi tistih, ki tega ne razumejo in če hočete slišati da vam po telefonu računovodstvo pove isto kot jaz, morate pač malo počakat. T-2 pa o izdaji opominov nima kaj pisat na svojih straneh, saj gre za povsem normalno delovanje podjetja.

p.s. tudi klicni center dobiva po 4x več klicev samo zaradi nesmiselnih pogovorov o opominih. Klicev je sedaj več, kot ko kakšna stvar ne deluje...
1. Nismo (govorim zase) klicali v računovodstvo.
2. Tistih 11 centov zamudnih obresti od decembra 2006 bo (je bilo že) plačanih.
3. Opomine za zamudne obresti se ne pošilja za pol leta nazaj, ampak se jih obračuna takoj pri naslednji položnici. Ne mi prosim trdit, da niste zajebali v računovodstvu in da je to normalna pot za "izterjavo".

Podoben zajeb ste imeli tudi s tistim "spamom". Če bi bil tisto res spam, bi imel poln predal te svinjarije.... od takrat ni ne duha ne sluha - ne od vas, ne od "spama".

Dejte se že enkrat naučit, da je napake potrebno najprej priznat in potem se še opravičit. Takšen odnos, ki ga trenutno zganjate, vas ne bo daleč pripeljal. Je pa res, da imate dobrega učitelja (Siol in Telekom) proti katerima imate toliko za povedati. Dejte se že enkrat zresnit - vsi na T-2ju.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

mitja_i
Starešina
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 17. Jun 2007 ob 21:52

Torej ti imaš bolj pameten način izterjave zamudnih obresti kot pošiljanje opominov? No da te slišimo. :roll: Res je, da se pač nekaj časa zaradi različnih razlogov ni pošiljalo opominov. In se torej sedaj.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

lukec
Navdušenec
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Odgovor Napisal/-a lukec » 17. Jun 2007 ob 21:59

jaz ne vem zakaj ne priznate krivde. tu je jasni razvidno da je krivda T-2 in samo izkljucno s strani T-2. se strinajm @Cobane kar je izjavil. znate sam o sebi dobre stvari pisat da bi pa kdaj mogli krivdo prinat to pa ne so vse drugi prej krivi. ne vem zakaj obstaja spletna stran da gledam vsak dan cenike in podobno? dajte malo preko strani informirat ljudi kaj se dogaja. ne pa sam izpad tam izpad tam. nikdar se nisem videl napisano da zaradi (tu mam v mislih tisto spam posto in zdaj te opomine) da bi blo kaj na spletni strani napisano. mogoce sem spregledal kar dvomim. ni komunikacije med racunovodstvom in reklamacijsko sluzbo in vodstvom. sami sebi delate delo in ste si nakopali tezave. v kolikor bi pa se pac opravicli za te opomine bi blo vse drugce. dovolj pisanja :)

lp
luka
Slika

mitja_i
Starešina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 17. Jun 2007 ob 22:04

Ali lahko enkrat nekdo pove v čem vidite napako? Točno s čim se ne strinjate, da bo T-2 računovodstvo lahko izvedelo...
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 17. Jun 2007 ob 22:13

Ali lahko enkrat T-2 računovodstvo pove v čem vidi napako? Točno s čim se ne strinja, da bom lahko izvedel česa me bremenite...
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

mitja_i
Starešina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 17. Jun 2007 ob 22:22

T-2 te lahko bremeni le naročenih storitev. Stanje na računu T-2 se ne ujema z porabo. Torej je potrebno plačat ali pa PISMENO urediti kakršnekoli reklamacije / menjave opreme / ...

Kogar zanima bolj podrobno stanje njegovih obveznosti naj mi pošlje ID pa bomo pogledali. Jaz bom lahko točno povedal, kakšne zadeve se obračunavajo in kakšne dopise ste poslali na T-2. Kaj ste pa plačevali pa veste sami.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

wifi4all
Navdušenec
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 17. Jun 2007 ob 23:03

mitja_i napisal/-a:Ali lahko enkrat nekdo pove v čem vidite napako? Točno s čim se ne strinjate, da bo T-2 računovodstvo lahko izvedelo...
1. da opomine poslje najkasneje 1 mesec po neplacilu storitev (vec kot 3 meseci dokazuje doloceno neresnosti)
2. dovoliti uporabniku, da placa dolg pri prvem naslednjem racunu
3. ce se zgodi, da se poslje vecje stevilo opominov kot pa kaze trenutno stanje, naj racunvodstvo poslje ven se eno obvestilo z obvestilom, da so se prenaglili pri posiljanju opominov
4. moznost komuniciranja z racunovodstvom preko e-obrazcev (lahko tudi preko servisnih strani)
5. e-racuni oz pregled odprtega stanja preko servisnih strani; prav tako moznost, da se pogleda kateri dokumenti so bili poslani uporabniku (vcasih se zgodi, da posta ne prinese posta (beri opomina) in je zrtev spet uporabnik
6. jasno povedati kaksne so sankcije/postopki v primeru neplacila storitev

dovolj jasni napotki?

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 17. Jun 2007 ob 23:18

Tole sem dobil po ZSju. Da ne bom odgovarjal samo Mitji, sem zadevo prestavil sem:
mitja_i napisal/-a:Vidim, da ne poznaš pravil foruma. Neprestano neosnovano blatenje T-2 bo imelo svoj nesmiseln rezultat.
Moje pisanje ni blatenje T-2... z njim hočem doseči, da končno spregledate kakšne napake delate in da se enkrat že začnete učiti iz njih. Prav zanimivo je, da smo "nezaposleni" na T-2ju in hkrati stranke na enem bregu, zaposleni na T-2ju pa na drugem. Pa kdo je zdej car, stranka (odjemalec) ali prodajalec (ponudnik).

Še enkrat: S tem arogantnim odnosom do strank ne boste prišli daleč. Sedaj pa tole vzemite kot dobronamerno ali pa kot blatenje. Tudi jaz imam počasi dosti tega sranja... če pač nočete spregledati, pač nočete. V to Vas ne mislim prepričevati v nedogled.
Zadnjič spremenil Cobane, dne 18. Jun 2007 ob 00:34, skupaj popravljeno 3 krat.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

mitja_i
Starešina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 17. Jun 2007 ob 23:38

@cobane na tvoj nizek nivo se ne bom spuščal - poudaril bom le to, da je to v tej temi že ene četrti post, ki nima popolnoma nobene napake opisane ali napotka za izboljšanje. Nanj sploh ne morem odgovarjat, tudi če bi želel (kot tudi na tvoje prejšnje poste).
@wifi4all: dobri predlogi, jih bom posredoval v računovodstvo in takoj ko dobim kak odgovor, vam ga sporočim. Čeprav mi te želje kažejo na to, da v resnici ni bilo nobene napake.
1. ja tole imaš res prav, opominov se že dolgo časa ni pošiljalo. Od zdaj naprej naj bi bilo tako...
2. tole se moram še pozanimat, vendar je treba bit pozoren na sklice, da se lahko sledi plačilom.
3. - noben se ni prenaglil :D - kvečjemu prepozni so bili
4. vsak mail na info@t-2.net lahko doseže računovodstvo, če ima dober razlog, ki ga ne morejo pojasniti na HD. Vendar še enkrat po mailu in/ali telefonu se te zadeve ne bodo nikoli mogle reševati. Žal.
5. tole bo navadni nimda znal več povedat - se mi zdi da se itak nekaj takega pripravlja.
6. vse jasno piše v splošnih pogojih poslovanja in na samem opominu. Kje naj se še napiše?
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

wifi4all
Navdušenec
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 17. Jun 2007 ob 23:43

6. na servisnih straneh: ce imas odprto terjatev oz je T2 poslal uporabniku posto (opomin, opomin pred izklopom, etc) naj se to nekje vidi... lahko tudi obvestila T2 - seveda personalizirana!

sicer pa... toliko zaenkrat 8)

mitja_i
Starešina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 17. Jun 2007 ob 23:46

Dobra ideja. Dobiš odgovor.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 18. Jun 2007 ob 00:37

mitja_i napisal/-a:@cobane na tvoj nizek nivo se ne bom spuščal - poudaril bom le to, da je to v tej temi že ene četrti post, ki nima popolnoma nobene napake opisane ali napotka za izboljšanje. Nanj sploh ne morem odgovarjat, tudi če bi želel (kot tudi na tvoje prejšnje poste).
No ja, jaz bom s temle končal, ker vidim da itak ne bom ničesar dosegel. Naletel sem na gluha ušesa kot vedno... važno je samo, da se hvalite kako Vam vse 100% dela in da naj morebitne napake sporočamo na HD. Škoda, da "smetim" v tej temi in zgubljam svoj dragoceni čas... samo bi tudi Vas T-2jevce prosil, da nehate smetit s hvalisanjem. Raje pomagajte uporabnikom, ne da ga pa najprej zabijete s tem, da ima zanič inštalacijo ipd.

Vem, da Vas moti moj direktni odnos... da brez dlake na jeziku povem kar Vam pripada. Se pa tudi jasno vidi, da mojega mnenja in začuda tudi mnenj drugih na forumu (nisem sam, torej najbrž z mano ni nič narobe), kadar so negativna, ne želite slišati oz. sprejemati. Prav nasprotno, izjavite da blatimo čez T-2. Zgleda, da imate prav in živite še naprej v tej veri. 8)

Predlogov sem Vam pa kar precej nanizal... ampak jih očitno niste želeli videti. Kakor želite... ne mislim se več ukvarjat z Vami.

mitja_i
Starešina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 18. Jun 2007 ob 08:11

Ne vem, zakaj govoriš v množini. Upam da me ne vikaš. Če imaš težavo z mojimi iskrenimi odgovori ni potrebno posploševat. Jaz tukaj pomagam na najboljši način kot lahko. In kadar hvalim T-2 govorim samo dejstva. Vsekakor to ni forum, kjer bi bilo smiselno nagovarjat podjetje T-2. Tukaj si uporabniki izmenjujemo mnenja.
Tvoj edini predlog v tej temi: (da ne boš govoril o gluhih ušesih in o direktnem odnosu..kako neposreden si - vse ostalo je offtopic o nekih mailih)
Zamudne obresti se dajo obračunat tudi na naslednjih izstavljenih računih in ni potrebno pošiljati opominov, sploh pa ne za takšen znesek.
Ni potrebno, vendar ni nič narobe, če se jih pošilja, a ne?
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

jurcek
Navdušenec
Paket: 20Mbps / 2Mbs
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a jurcek » 18. Jun 2007 ob 09:16

tudi meni tu nekaj ni jasno glede tega opomina. vidim pa tezavo v samem sistemu. mojo reklamacijo (absolutno pisno) so oz ste dobili 29.5.2007 in da se v enem tednu (do 5.6.2007 ko so bili izdani racuni) ne more ta reklamacija evidentirat v sistemu da ste jo dobili pa nekaj ne funkcionira, glede na to da pravite da ce posljes kakrsen koli dopis se takoj uredi in evidentira v bazo o kakrsni koli spremembi v roku enega dneva.
tudi sam pa mislim da to ni blatenje po t-2 ampak dobronamerna kritika, ce uporabniki kdaj kaj povemo razen tega da dela vse 101%. saj smo vendar uporabniki tisti, kateri prijavljamo napake in iz nasih napak se potem urejajo stvari.
Slika

Deadeye
Znanec
Paket: 10/10 optik
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a Deadeye » 18. Jun 2007 ob 10:08

Glede na to, da me do danes še nihče ni poklical se 300% strinjam s cobane-om. (mogoče pa grejo po abecedi, potem sem dober do decembra letos :D)

jurcek: hahah, kako bojo uredili v 1 tednu, če moje v 4 mesecih niso? Še enkrat: NERESNOST.

Ne mislim več klicarit ker so študenti na helpdesku že na meji da me začnejo preklinjat(in jaz enako), in pravijo da naj počakam, da me bo že nekdo poklical... upam da res...
Slika
Na optiko čakal 45dni

Odgovori