T-2 snemalnik

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: T-2 snemalnik

Odgovor Napisal/-a erbi » 3. Mar 2010 ob 06:12

Kaj točno so rekli na KC, ker prijavljene ni bilo nobene napake...
Ja, to se pa res dogaja, tudi meni se je že nekajkrat, pa ni bil to snemalnik. Vsakič, ko sem preveril moje prijavljene napake ni bilo zabeležene. Napaka se je odpravila v 2 minutah, ko sem po četrti prijavi ugotovil, da napaka še vedno ni zabeležena in sem stopil v stik z tistimi, ki so nad HD...

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca
Paket: timeless VDSL + HDTV
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 5. Mar 2010 ob 21:16

sam sem zamenjal paket, zdaj po novem sem od včeraj na brezčasnem vdsl-ju. imam pa od prej zakupljenih 10GB, pa so mi rekli da se bo zdaj avtomatsko preklopilo na 20 GB. do danes se še ni, klical sem na 002, pa so mi rekli da bojo uredili. no vglavnem ni še nič novega, ima kdo podobno ikušnjo? Mislim predvsem tiste, ki ste prej imeli brezčasni vdsl, pa se vam še ni preklopilo.
Glavn da mam boljš ...., kot pa sosed!

Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Paket: Oranžni King

Odgovor Napisal/-a Mark » 5. Mar 2010 ob 22:44

Zakaj pa sam takoj ne aktiviraš 20G?

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 6. Mar 2010 ob 14:06

Zakaj se pa to samo ne zgodi? Ne vem, zakaj bi bili uporabniki karkoli krivi oz. morali dodatno nastavljati?

Če kupujem Mercedeza, kjer v specifikacijah piše, da ima 500 KM... mi najbrž ne bo potrebno klicati na support in zahtevati, naj mi jih vklopijo oz. še manj rad bi pa slišal, da mi nekdo sugerira, da si moram tole sam vklopit s pritiskanjem po gumbih na armaturi!

I hope you all T-2 stuff got the point!

Edit: Bog ne daj, da med prehitevanjem pritisnem na napačni gumb (ali pa da kdo od serviserjev štrka po mojem profilu od avta) in se mi moč motorja zmanjša na 100 KM. Torej, če sem plačal za 500 KM moči, potem jih tudi hočem imeti! Torej jih tudi ne morem "odjaviti" niti "zmanjšati", kar pa za T-2 pakete ne velja. Kljub temu, da so bili prodati v paketu, jih kot "neumen" uporabnik lahko zmanjšam ali celo odjavim! Sklepam, da bo potem tudi položnica nižja za razliko v ceni storitve!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

skymaniak
T-2jevec
Paket: T-2 Mobile

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 6. Mar 2010 ob 16:23

d_doktor daj podatke o priključku na zs, bomo uredili. :D

skymaniak
T-2jevec

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 6. Mar 2010 ob 16:24

Cobane napisal/-a:Zakaj se pa to samo ne zgodi? Ne vem, zakaj bi bili uporabniki karkoli krivi oz. morali dodatno nastavljati?

Če kupujem Mercedeza, kjer v specifikacijah piše, da ima 500 KM... mi najbrž ne bo potrebno klicati na support in zahtevati, naj mi jih vklopijo oz. še manj rad bi pa slišal, da mi nekdo sugerira, da si moram tole sam vklopit s pritiskanjem po gumbih na armaturi!

I hope you all T-2 stuff got the point!

Edit: Bog ne daj, da med prehitevanjem pritisnem na napačni gumb (ali pa da kdo od serviserjev štrka po mojem profilu od avta) in se mi moč motorja zmanjša na 100 KM. Torej, če sem plačal za 500 KM moči, potem jih tudi hočem imeti! Torej jih tudi ne morem "odjaviti" niti "zmanjšati", kar pa za T-2 pakete ne velja. Kljub temu, da so bili prodati v paketu, jih kot "neumen" uporabnik lahko zmanjšam ali celo odjavim! Sklepam, da bo potem tudi položnica nižja za razliko v ceni storitve!
Zakaj morete vsi vedno z avti delat primerjave ? Dej enkrat z blondinko naredi primerjavo, bo bolj zanimivo.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 6. Mar 2010 ob 17:31

Pri blondinki se da večino storitev dobiti zastonj... zato se ne morem in ne smem pritoževati, če slučajno česa ne dobim oz. s storitvijo ne bom zadovoljen! :hudicek:

T-2ju pa uporabniki vsak mesec plačamo položnico in to tudi za storitve, ki jih imamo odjavljene! :namrec:
Hint: Če se pri brezčasnem paketu odjavi L paket in snemalnik, bo položnica še vedno 40 €!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

skymaniak
T-2jevec

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 6. Mar 2010 ob 17:49

Torej ne vidim smisla zakaj bi jih odjavljal, če plačaš isto !

Če pa ne želiš teh storitev ki so zajete v tem paketu, pa naroči vsako posebej in si sestavi paket, ki je tebi po volji. To sem že napisal 100x !
Vsak posebej si pa ja ne more zmišljevat kaj bo imel ali ne bo imel naročeno v paketu, ki je že vnaprej specificiran in pri tem pričakovat nižjo ceno storitev. Kje je tu logika ? :rtmT2:

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca
Paket: timeless VDSL + HDTV
Kraj: Sevnica

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 6. Mar 2010 ob 23:12

@skymaniak sedaj je že urejeno, se je preklopilo, ne vem če samodejno, ali je bilo to zaradi posredovanja 002. Vglavnem hvala vsem ki so pomagali ali pa ste hoteli pomagat!

Now it's everything perfect ;-) :lol:

lp :rtmT2:
Glavn da mam boljš ...., kot pa sosed!

Slika

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Mar 2010 ob 19:56

Skymaniak, it seems you didn't get the point after all! :nevem:

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 7. Mar 2010 ob 20:45

Ćobane kaj te spet moti? Če kdo nima slučajno vklopljenega snemalnika in ima paket, naj le sporoči. Bom še jutri enkrat preveril če imate vsi vklopljeno.

skymaniak
T-2jevec

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 7. Mar 2010 ob 21:15

eh ima spet preveč časa in mori :hudicek:

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Mar 2010 ob 21:57

Malkec napisal/-a:Ćobane kaj te spet moti? Če kdo nima slučajno vklopljenega snemalnika in ima paket, naj le sporoči. Bom še jutri enkrat preveril če imate vsi vklopljeno.
Moti me to, da imamo naročen brezčasni paket, pa ne morem gledati nobenega programa iz L paketa in tudi snemati ne moremo! Pričakujte reklamacijo!

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 7. Mar 2010 ob 22:01

A je kdo slučajno odjavil L paket? Tudi to se je že zgodilo, čeprav pomotoma.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 7. Mar 2010 ob 22:16

Ja, zanalašč sem odjavil L paket in tudi prostor na snemalnik-u! :neutral:

Sicer boste rekli, da sem picajzlast... samo kot naročnik brezčasnega paketa, bi mi to moralo biti onemogočeno! To vam razlagam že lep čas, pa me nočete razumeti! Če kupujem paket, ga razumem kot celoto, torej nedeljivega... in ga brez dopisa ne morem nižati po posameznih storitvah - lahko dodajam storitve, ne morem ga razbiti paketa :!:

Odgovori