Sem videl, da si v zgodovini napisal da daš 5€ več za 100/10 potem pa naroči T4 Tera je tudi 100/20 al pa počakaj da bo enkrat tudi v Giga 100/20 ali pa 200/20.
100/10 oziroma 100/20 je samo na oranžni diamant
Torej na T4 tera se mi zdi da tudi ne pripada 100/20 ali 100/10 ... nevem kako je glede uploada. Zakaj bi bilo 10 upload če imam sedaj 20?
Tako da me zanima, kakšna hitrost nam res pripada če gremo na T4 tera. Podatke o naročniku in naslovu sem poslal na zasebno sporočilo.
Jaz sem imel T4 TERA pa mi je ob prehodu na optiko pisalo v profilu 100/20 FTTH, če je pa dejansko tako ti pa ne moram zagotoviti, ker sem še vedno na bakru.
V primeru, da naročnik želi naročiti T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena le ena hitrost širokopasovne povezave in sicer povezava s hitrostjo do 20/10 Mbit/s
isto piše kot za T4 giga ... tako da nevem če pripada boljša hitrost
Trenutno imamo tudi vezavo zaradi katere imamo 25% popust na naročnino, tako da vprašanje kaj bi bilo če bi želeli spremeniti paket na t4 tera. A bi nam še vedno pripadal 25% popust na naročnino? Ali je strošek za prehod med paketom?