Splošna debata o TV programih
- DownTaker
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Re: Splošna debata o TV programih
Šport je najbolj gledan ko se gre za prenose.
Ostalo imaš tak na TS ali pogledaš na drugačen način.
Ostalo imaš tak na TS ali pogledaš na drugačen način.
Ve kdo kak danes dobit hrt 2 v času tekme?
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
hint: en program, kateremu se ime začne z V.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
simpl ko pasulj... Kodi in Simple IPTV client in prava listaajverson4 napisal/-a:Ve kdo kak danes dobit hrt 2 v času tekme?
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
mi daš link navodil lepo prosim?
hvala
hvala
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
na YT imaš video navodila za namestitev velike večine dodatkov...
V sosednji temi imaš Multicast TV s playlisto za T-2... ne rabiš nobenih Kodijev in raznih dodatkov.
-
- Starešina
- Kontakt:
in potem ti svizec... pardon T-2 zatemni HRT 2
Ne zatemnijo multicasta
-
- Model
- Paket: Exyu iptv+Directtv+Verizon+Sky
Zadnjic ko je bla liga prvakov sem bil pri enem kolegu, ki je pravi maher v racunalnistvu.Povabil je mene in se par kolegov, da bi nam pokazal kako z enim programom, ki ga je nasel na netu izklopis vse blokade,zatemnitve, ki pridejo do stba. In to ne samo pri T2 ampak tudi pri Telekomu in Amisu kot nam je zaupal.
Vsi smo se mu smejali in ga zajebavali na polno, da to enostavno ni mozno ampak na koncu se je on smejal nam.
Vse kar je rekel, da bo naredil mu je tudi uspelo in nam demonstriral. Žal pa noce izdati zaenkrat imena programa, tako, da so bili nasi nosovi dolgi kot kabli za optiko ko jih polagajo.
Vsi smo se mu smejali in ga zajebavali na polno, da to enostavno ni mozno ampak na koncu se je on smejal nam.
Vse kar je rekel, da bo naredil mu je tudi uspelo in nam demonstriral. Žal pa noce izdati zaenkrat imena programa, tako, da so bili nasi nosovi dolgi kot kabli za optiko ko jih polagajo.
"To Do is To Be" - Nietzsche
"To Be is To Do" - Kant
"Do Be Do Be Do" - Scooby Doo
"To Be is To Do" - Kant
"Do Be Do Be Do" - Scooby Doo
Pri Telekomu je nemogoče "odblokirat", ker zatemnijo že pri viru... in je že na streamu črno. Za T-2 sem zgoraj napisal, kako je. Za druge pa ne vem, kako imajo rešeno.
Drugo pa je, če je uporabil Kodija s kakšnim addonom (ali kaj podobnega) in tako gledal streame, ki nimajo nobene veze z operaterjem.
Drugo pa je, če je uporabil Kodija s kakšnim addonom (ali kaj podobnega) in tako gledal streame, ki nimajo nobene veze z operaterjem.
Blagor nam, ki smo ob južni meji. Zatemnitev kanala rešimo z enim gumbom na daljincu ... pretaknemo na strešno anteno, pa je. He he!
Za časa svetovnega prvenstva smo lahko gledali celo v HD. Potem pa nič več. Šmrk.
Za časa svetovnega prvenstva smo lahko gledali celo v HD. Potem pa nič več. Šmrk.
-
- Starešina
- Kontakt:
ajd @kibtu ne se tko hvalt
...več ali manj cela Štajerska lahko nareedi to kar si ti...signal pa se najde tudi pri vohrnih Gorenjcih v Kranju brez problema pa še kje verjetno...
je pa tko da se šport gleda izključno v HD ovi južnije pa so krepko zaostali, čeprav so prvi testno oddajali HD preko zemeljskih odašiljača
...več ali manj cela Štajerska lahko nareedi to kar si ti...signal pa se najde tudi pri vohrnih Gorenjcih v Kranju brez problema pa še kje verjetno...
je pa tko da se šport gleda izključno v HD ovi južnije pa so krepko zaostali, čeprav so prvi testno oddajali HD preko zemeljskih odašiljača
@webi ... pa da sem napisal, da ti dam tri svoje plače, pa bi imel spet kaj za povedat. A?
He he he!
He he he!
-
- Starešina
- Kontakt:
raje povej če maš na Travel HDju podnapise ali ne ... na Telesmehu jih ni več pa pojma nimajo zakaj na navadnem kakopak delajo program je pa čisto isti kot na HDju...
P.S. raje mi kako dobro službo zrihtaj
P.S. raje mi kako dobro službo zrihtaj