ti si še en tak kot je killahbee, a'
Ja očitno preveč gledaš pravljice ti.miskic napisal/-a:POP TV distribuira enako sliko vsem odjemalcem. (satelt, kabelska, dvb-t) Torej to pomeni, če T-2 prejema 16:9FF naravnost iz POP TV-ja, bi po kmečki logiki takšno sliko morali "dobiti" tudi na oddajnike in satelit. Sem preverjal sliko preko satelitske in oddajniške mreže. Nikjer ne oddajajo 16:9FF. Zato sklepam, da tudi T-2 ne dobi pravega 16:9FF. Kaj delajo s sliko pri T-2, da izgleda 16:9FF ne vem, lahko pa še vedno trdim, da nihče v Sloveniji ne sprejema ne POP TV, KANAL A, kaj šele TV Pika v 16:9 FF. To kar vam tvezijo o 16:9FF je za lase privlečeno. Moj namen ni, da bi se kregal, če vi verjamete pravljicam pač verjamete.
Ne stoj bit ti aroganten, da te ne bodo še bolj čudno gledali... lej kaj si napisal:celloak napisal/-a:dpavli: Pa se ti delaš neumnega, al pač samo ne veš o čem govoriš?
Ker posnifat multicast adreso in dumpat z VLCjem zna vsak, ki ima doma T-2 TV. In takim je jasno, da je POP TV oddajan v anamorfnem 16:9 (ff). Kaj pa uni sanjari, da ni tako, mi ni jasno...celloak napisal/-a:A ti provajdam dump POP TV MPEG2 streama, direktn dump iz njihove mcast mreze
Točno tako nekako bo držaloandrejs napisal/-a:Ja očitno preveč gledaš pravljice ti.miskic napisal/-a:POP TV distribuira enako sliko vsem odjemalcem. (satelt, kabelska, dvb-t) Torej to pomeni, če T-2 prejema 16:9FF naravnost iz POP TV-ja, bi po kmečki logiki takšno sliko morali "dobiti" tudi na oddajnike in satelit. Sem preverjal sliko preko satelitske in oddajniške mreže. Nikjer ne oddajajo 16:9FF. Zato sklepam, da tudi T-2 ne dobi pravega 16:9FF. Kaj delajo s sliko pri T-2, da izgleda 16:9FF ne vem, lahko pa še vedno trdim, da nihče v Sloveniji ne sprejema ne POP TV, KANAL A, kaj šele TV Pika v 16:9 FF. To kar vam tvezijo o 16:9FF je za lase privlečeno. Moj namen ni, da bi se kregal, če vi verjamete pravljicam pač verjamete.
Trenutno lahko spremljaš 16:9FF na več načinov
- DVB-T
- DVB-C
- T2
-če sem še kaj spusti se opravičujem drugega ne morem sprejemat vsaj v digitalni obliki
Druga možnost pa je
- analogni oddajniki (4:3LB + WSS)
- analonna kabelska (nekateri ponudniki z WSS drugi brez WSS v vsakem primeru pa 4:3LB)