Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
dune007
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 7. Apr 2024 ob 15:50
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a dune007 » 12. Jun 2024 ob 21:27

Meni zvok ne zaostaja. Ne(sinhroniziran) zvok, je največkrat posledica nastavitev TV, oziroma raznih AV spejemnikov, če imamo tako speljan zvok. (CEC nastavitev ne bi smela vplivati na zvok, PCM pa ti izklopi/združlljivost DD+, oziroma je le ta omejen na 2.0 - ne_stisnjen raw )

Ta prvi T2-jev adroid sprejemnik je super zadeva (ok, lahko bi ponudili verzijo z vsaj 3GB pomnilnika, tako pa smo dobili štartno verzijo teh TV vmesnikov, pa tudi G mreža ne bi škodila), le daljinec je slab, majhen in neroden.
Zadnjič spremenil dune007, dne 13. Jun 2024 ob 01:10, skupaj popravljeno 2 krat.

clark
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 20. Maj 2024 ob 22:34
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a clark » 12. Jun 2024 ob 22:47

Imam sprejemnik že cca 2 meseca in mi je na začetku tudi ton zaostajal ( ne vedno ). Pa se je zadeva na moje veselje sama uredila. Pogrešam pa v časovnem zamiku 5 minutni preskok in tipko za skok na začetek oddaje.Mi je pa fino ker imam F! TV , Sky Showtime in Stremio.
Naložil sem si pa še Bee TV za filme. Dela OK.

dune007
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 7. Apr 2024 ob 15:50
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a dune007 » 12. Jun 2024 ob 23:44

clark napisal/-a:
12. Jun 2024 ob 22:47
Pogrešam pa v časovnem zamiku 5 minutni preskok in tipko za skok na začetek oddaje
To je res. Na pilotu niso morali dodati še teh ubogih treh tipk :jao: (in ja, če hočeš na skok/začetek oddaje moraš pritisniti info/začni znova, ker kot že rečeno ni tipke) + fotr mi sedaj teži, ker ne more v zamiku bolj hitro preskakati.
Zadnjič spremenil dune007, dne 12. Jun 2024 ob 23:53, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
manic
Nadebudnež
Prispevkov: 394
Pridružen: 25. Maj 2009 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
Kraj: Maribor

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a manic » 12. Jun 2024 ob 23:46

Meni na sony tvju in sony rt4 zvočnikih deluje brez zamika. Osebno tud meni daljinec ni posrečen in minus ker ne deluje Netflix na vmesniku, ostalo je vse cool. Vsi člani dokaj navajeni na vmesmik, ker že uporabljamo Mi Box na enem tvju, sony pa je tak android tv.

blpol
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 21. Maj 2024 ob 14:51
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a blpol » 13. Jun 2024 ob 07:11

Kam imate vmesnik priklopljen? Direktno v T2 router ali svoj privati router?

Stefino1
Uporabnik
Prispevkov: 36
Pridružen: 8. Mar 2022 ob 19:37
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a Stefino1 » 13. Jun 2024 ob 09:45

clark napisal/-a:
12. Jun 2024 ob 22:47
Pogrešam pa v časovnem zamiku 5 minutni preskok
Saj je preskok 5 minut - tipka dvojna puščica levo in desno.

Moja največja kritika daljinca so navigacijske tipke (krog), ki so v ravnini ohišja, namesto da bi bile izbočene.

Sicer z zvokom nimam problema.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Jun 2024 ob 11:26

Če si je v nastavitvah aplikacije nastavil daljinca na karkoli drugega kot "Samo smerne tipke", potem mu tipka levo/desno ne bo opravljala funkcije +-10 sek skoka... in se posledično ta prestavi na tipke za previjanje (in s tem izgubi možnost preskoka za +-5min).

dune007
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 7. Apr 2024 ob 15:50
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a dune007 » 13. Jun 2024 ob 13:39

Hvala ti za tole mikrohard :smile6:, nisem vedel te fore in izgleda, da je po defaultu izbrano drugo.
Sedaj mi je tudi bolj jasna slika iz navodil https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... 7300_2.pdf "2.3.UPORABNE KOMBINACIJE NAVIGACIJSKIH TIPK", saj se sedaj spodaj ob pritisku na OK pri zamiku pojavi "izberite oddajo" in je lažje.

Tipko za skok na začetek oddaje bi pa vseeno lahko dodali, ampak sedaj je veliko lažje in tudi fotr vedno manj jamra :owned:

dune007
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 7. Apr 2024 ob 15:50
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a dune007 » 13. Jun 2024 ob 13:45

Stefino1 napisal/-a:
13. Jun 2024 ob 09:45
Moja največja kritika daljinca so navigacijske tipke (krog), ki so v ravnini ohišja, namesto da bi bile izbočene.
Vse je preprosto prestisnjeno, nobene izbokline, tipke (krog) ki si jih omenil so porazne, neposrečene ... mah strel arrisa mimo glede uporabnosti daljinca.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Jun 2024 ob 13:57

dune007 napisal/-a:
13. Jun 2024 ob 13:39
Tipko za skok na začetek oddaje bi pa vseeno lahko dodali, ampak sedaj je veliko lažje in tudi fotr vedno manj jamra :owned:
Za trenutno oddajo:
1.) Tipka OK (da se prikažeta spodnji/zgornji bar v playerju)
2.) Tipka gor (da se prikažejo informacije o trenutni oddaji)
3.) Tipka OK (da potrdi že izbran gumb "Začni znova")

Za vse ostale oddaje je dovolj tipka "OK".

dune007
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 7. Apr 2024 ob 15:50
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a dune007 » 13. Jun 2024 ob 14:45

mikrohard napisal/-a:
13. Jun 2024 ob 13:57
Za trenutno oddajo:
1.) Tipka OK (da se prikažeta spodnji/zgornji bar v playerju)
2.) Tipka gor (da se prikažejo informacije o trenutni oddaji)
3.) Tipka OK (da potrdi že izbran gumb "Začni znova")

Za vse ostale oddaje je dovolj tipka "OK".
:pivo:

clark
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 20. Maj 2024 ob 22:34
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a clark » 14. Jun 2024 ob 22:41

Žal pa pri teh nastavitvah izgubiš 10 sek preskok,ki je tudi uporaben.
Imaš pa tudi drugo varianto za skok na začetek
1.Na želeni oddaji pritisneš tipko INFO
2.Pritisneš začni znova.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 15. Jun 2024 ob 03:16

Ne izgubiš. Tipke levo/desno sta 10sek preskok.

clark
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 20. Maj 2024 ob 22:34
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a clark » 16. Jun 2024 ob 23:38

Hvala

mamba84
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 3. Jul 2024 ob 23:10
T-2: Že imam
Paket: Pojma nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mamba84 » 4. Jul 2024 ob 15:17

Zdravo vsem. Vprasanje enega dinozavra. Kje je teletekst?

Odgovori