Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300
Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300
Meni zvok ne zaostaja. Ne(sinhroniziran) zvok, je največkrat posledica nastavitev TV, oziroma raznih AV spejemnikov, če imamo tako speljan zvok. (CEC nastavitev ne bi smela vplivati na zvok, PCM pa ti izklopi/združlljivost DD+, oziroma je le ta omejen na 2.0 - ne_stisnjen raw )
Ta prvi T2-jev adroid sprejemnik je super zadeva (ok, lahko bi ponudili verzijo z vsaj 3GB pomnilnika, tako pa smo dobili štartno verzijo teh TV vmesnikov, pa tudi G mreža ne bi škodila), le daljinec je slab, majhen in neroden.
Ta prvi T2-jev adroid sprejemnik je super zadeva (ok, lahko bi ponudili verzijo z vsaj 3GB pomnilnika, tako pa smo dobili štartno verzijo teh TV vmesnikov, pa tudi G mreža ne bi škodila), le daljinec je slab, majhen in neroden.
Zadnjič spremenil dune007, dne 13. Jun 2024 ob 01:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Imam sprejemnik že cca 2 meseca in mi je na začetku tudi ton zaostajal ( ne vedno ). Pa se je zadeva na moje veselje sama uredila. Pogrešam pa v časovnem zamiku 5 minutni preskok in tipko za skok na začetek oddaje.Mi je pa fino ker imam F! TV , Sky Showtime in Stremio.
Naložil sem si pa še Bee TV za filme. Dela OK.
Naložil sem si pa še Bee TV za filme. Dela OK.
To je res. Na pilotu niso morali dodati še teh ubogih treh tipk

Zadnjič spremenil dune007, dne 12. Jun 2024 ob 23:53, skupaj popravljeno 2 krat.
- manic
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
- Kraj: Maribor
Meni na sony tvju in sony rt4 zvočnikih deluje brez zamika. Osebno tud meni daljinec ni posrečen in minus ker ne deluje Netflix na vmesniku, ostalo je vse cool. Vsi člani dokaj navajeni na vmesmik, ker že uporabljamo Mi Box na enem tvju, sony pa je tak android tv.
Kam imate vmesnik priklopljen? Direktno v T2 router ali svoj privati router?
Saj je preskok 5 minut - tipka dvojna puščica levo in desno.
Moja največja kritika daljinca so navigacijske tipke (krog), ki so v ravnini ohišja, namesto da bi bile izbočene.
Sicer z zvokom nimam problema.
Pridružen 15. Avg 2006
Če si je v nastavitvah aplikacije nastavil daljinca na karkoli drugega kot "Samo smerne tipke", potem mu tipka levo/desno ne bo opravljala funkcije +-10 sek skoka... in se posledično ta prestavi na tipke za previjanje (in s tem izgubi možnost preskoka za +-5min).
Hvala ti za tole mikrohard
, nisem vedel te fore in izgleda, da je po defaultu izbrano drugo.
Sedaj mi je tudi bolj jasna slika iz navodil https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... 7300_2.pdf "2.3.UPORABNE KOMBINACIJE NAVIGACIJSKIH TIPK", saj se sedaj spodaj ob pritisku na OK pri zamiku pojavi "izberite oddajo" in je lažje.
Tipko za skok na začetek oddaje bi pa vseeno lahko dodali, ampak sedaj je veliko lažje in tudi fotr vedno manj jamra

Sedaj mi je tudi bolj jasna slika iz navodil https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... 7300_2.pdf "2.3.UPORABNE KOMBINACIJE NAVIGACIJSKIH TIPK", saj se sedaj spodaj ob pritisku na OK pri zamiku pojavi "izberite oddajo" in je lažje.
Tipko za skok na začetek oddaje bi pa vseeno lahko dodali, ampak sedaj je veliko lažje in tudi fotr vedno manj jamra

Vse je preprosto prestisnjeno, nobene izbokline, tipke (krog) ki si jih omenil so porazne, neposrečene ... mah strel arrisa mimo glede uporabnosti daljinca.
Za trenutno oddajo:
1.) Tipka OK (da se prikažeta spodnji/zgornji bar v playerju)
2.) Tipka gor (da se prikažejo informacije o trenutni oddaji)
3.) Tipka OK (da potrdi že izbran gumb "Začni znova")
Za vse ostale oddaje je dovolj tipka "OK".
Žal pa pri teh nastavitvah izgubiš 10 sek preskok,ki je tudi uporaben.
Imaš pa tudi drugo varianto za skok na začetek
1.Na želeni oddaji pritisneš tipko INFO
2.Pritisneš začni znova.
Imaš pa tudi drugo varianto za skok na začetek
1.Na želeni oddaji pritisneš tipko INFO
2.Pritisneš začni znova.
Ne izgubiš. Tipke levo/desno sta 10sek preskok.
Zdravo vsem. Vprasanje enega dinozavra. Kje je teletekst?