Časovne funkcije (ogled nazaj) - nemški kanali
- Jest
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant - FTTH
- Kraj: Medvode / Slovenia
- Kontakt:
Časovne funkcije (ogled nazaj) - nemški kanali
Od danes naprej kot kaže na večini nemških programov ne deluje “ogled nazaj”… Sem iskal, pa ne najdem nobene informacije o tem… zato sem poklical na tehnično pomoč in so rekli, da res nekateri programi nimajo več časovnih funkcij… in da ti programi kao ne dovolijo teh funkcij… Sem potem preveril in recimo n Telemachovem Eon ti programi še vedno imajo možen ogled nazaj… Kako je pri drugih ponudnikih… recimo pri Telekomu?
Re: Časovne funkcije (ogled nazaj) - nemški kanali
Danes je prišla zahteva, da se časovni zamik in možnost snemanja izklopi na RTL, RTL 2, Super RTL in VOX. Kako je pri drugih operaterjih, ne vem (odvisno od tega, kdaj bodo podaljševali pogodbo in koliko bodo pripravljeni plačat).
- Jest
- Znanec
- Kontakt:
Bom pocakal, kako bo pri drugih operaterjih… drugace bom zacel razmisljati, kam selit … Gledam vecinoma ravno nemske programe…
Telemach mi nekako smrdi… Telekom pa tudi … A1 ima pa itak najslabsi vmesnik od vseh …
Telemach mi nekako smrdi… Telekom pa tudi … A1 ima pa itak najslabsi vmesnik od vseh …
Tole je tudi zame en velik FUJ.
Mogoče pa zato fuzbala niso zatemnili na RTL-u.
Ja... je en velik FUJ. Tudi jaz bi bil jezen, če ne bi te programe že pred leti nehal gledat (ker so pri nas še vedno na voljo samo v SD). To je samo še dodatni žebelj v krsto. Žal je gledanost prenizka, da bi se T-2 sekiral za te programe.
- Jest
- Znanec
- Kontakt:
Noja… če na bo dovolj takih, kateri bomo zaradi tega razmišljali o menjavi operaterja, se mogoče kaj spremeni… Sicer pa… mene tudi moti, da so samo v SD… ampak to je spet kriv verjetno T-2, ker mu je škoda denarja za HD ali celo 4K … Ker ti programi vem, da so na voljo tudi v 4K…
- Jest
- Znanec
- Kontakt:
Prejle sem šel čez programe in bil je fuzbal na RTL-u zatemnjen…
Se popolnoma zavedam, da je za slabo kvaliteto kriv operater in ne TV program. Ampak to je vse povezano z mojo prejšnjo izjavo... gledanost je enostavno prenizka, da bi se jim splačalo v te programe investirat. Sem malo pogledal... vsi našteti nemški programi skupaj... pa še ORF1 in Pro7 zraven, da pokrijemo najbolj priljubljene nemško govoreče programe. Vsi skupaj sešteti ne pridejo blizu gledanosti HRT1. Tudi italijanski imajo večjo gledanost od vseh nemških. Če pa pogledaš najbolj gledane programe, so pa nemški le še zaokrožitvena napaka. Mogoče bi bilo drugače, če bi jih ponujali v boljši kvaliteti... ampak imam občutek, da gre samo še navzdol. Slaba kvaliteta... nižja gledanost... ni več časovnega zamika... nižja gledanost. Čez par let se bodo vprašali, če jih sploh še potrebujejo v shemi.
22.33 fuzbal mi dela gruz-port RTL DE
-
- Uporabnik
- Paket: Optika 500/100 Mb
To ni res, nemški kanali niso v 4K, samo nekatere dele programe recimo oddaja nemški RTL v UHD, ker obstaja RTL UHD kanal. Drugače pa vsi nemški kanali oddajajo v HD, ampak so na voljo le za plačilo v Nemčiji, tako da pri nas lahko le posredujejo SD sliko...tele zadnje podražitve, ki sledijo 01.08 itak nakazujejo, da gre linearna TV počasi a zanesljivo navzdol in "pretočniki" res počasi prevzemajo. Linerna Tv pa se trenutno le drži morda zaradi športa, ki bo v nekaj letih za velike dogodke (nogomet - evropske lige, tenis (wimbledon, Ronald G), Tour) večinoma samo še za plačilo...poglejte kaj počne Warnes Bros z Eurosportom v Evropi. In če berem, da samo Arena Šport plačuje milijone samo ze prenos Premier Lige, potem se zavedamo v katero smer gre vse skupaj...RTV SLO si ne more niti privoščiti vseh tekem nogometa, ki poteka v Nemčiji, ker ima tudi Tour, pa še Olimpijske igre, katere pravice drži Warner Bros...skratka začaran krog.Jest napisal/-a: ↑26. Jun 2024 ob 21:32Noja… če na bo dovolj takih, kateri bomo zaradi tega razmišljali o menjavi operaterja, se mogoče kaj spremeni… Sicer pa… mene tudi moti, da so samo v SD… ampak to je spet kriv verjetno T-2, ker mu je škoda denarja za HD ali celo 4K … Ker ti programi vem, da so na voljo tudi v 4K…
revčki, zelo težko jim je ob teh plačah ... "si ne more" my asshumaxboy napisal/-a:...RTV SLO si ne more niti privoščiti vseh tekem nogometa...
-
- Uporabnik
- Paket: Optika 500/100 Mb
Kdaj pa so oni nazadnje podražili ? 12,5 EUR je sramotno in se sploh ne spomnim, koliko let nazaj je bila zadnja...dobro, da so sploh še sposobni kaj prikazovati z temi dnarci, ki jih plačujemo za njih. V Nemčiji je RTV naročnina cca 25 EUR, samo v info."si ne more" my ass
-
- Faca
Ob ogromni količini reklam v prime time (da porazne intonacije in izgovarjave prenekaterih terenskih novinarjev Dnevnika niti ne omenjamo)? Jah, mal bi se morali z'optimizirati... To so vsi isti pogoltneži "bogi reveži", ki so navajeni, da jim dnar kidajo iz davkloplačevalskih sredstev - RTV, Pošta, SŽ, včasih je sem spadal še Mercator, NLB, Petrol... mogoče delno še vedno.