Imam eno vprašanje:
In sicer imam T-2 televizijo (ne HDTV) in hišni kino. Ko prižgem T-2 TV sem pričakoval, da bodo zvočniki kina začeli predvajati, to, kar se na T-2 TV dogaja vendar se je izkazalo, da so moja pričakovanja jalova.

Ko gledam navadno TV preko antene, se zvočniki obnašajo normalno, vendar ko prižgem T-2 TV in spreminjam programe zvočniki kina še vedno "pojejo" tisto, kar se dogaja na navadni antenski televiziji.
 Ko gledam navadno TV preko antene, se zvočniki obnašajo normalno, vendar ko prižgem T-2 TV in spreminjam programe zvočniki kina še vedno "pojejo" tisto, kar se dogaja na navadni antenski televiziji. Zanima me, če je treba IP sprejemnik povezati s kinom s kakšnim kablom (npr. AUX),
 Zanima me, če je treba IP sprejemnik povezati s kinom s kakšnim kablom (npr. AUX),   sprejemnik imam povezan le s TV (in seveda modemom)
 sprejemnik imam povezan le s TV (in seveda modemom)  ali kaj je treba storiti, da bo to delovalo.
 ali kaj je treba storiti, da bo to delovalo. Zanima me tudi, če pri filmih v videoteki je možnost Dolby Digital 5.1
 Zanima me tudi, če pri filmih v videoteki je možnost Dolby Digital 5.1Upam, da mi bo kdo znal razložiti zadevo, kljub temu, da sem zelo zapleteno vse skupaj napisal!

), potem je itak treba Motorolo vzeti.
), potem je itak treba Motorolo vzeti.