[Naročil sem] 4/1 + 2 IP TV + tel
-
- Novinec
- T-2: Še nimam
- Paket: 4/1 + 2 ip tv+ ip tel
[Naročil sem] 4/1 + 2 IP TV + tel
zdravo!
Eko tu so pa podatki z moje servisne strani že nekaj časa:
Naročili smo izgradnjo vašega priključka. Rok za izgradnjo priključka s prenosom telefonske številke je 15 delovnih dni od naročila, rok za izgradnjo priključka s prekinitvijo naročniškega razmerja ali izgradnjo neaktivnega priključka je 10 delovnih dni od naročila.
Podatki nacionalnega operaterja
Poizvedba pričeta 12.9.2007, 10:04
Poizvedba končana 14.9.2007, 10:22
Izgradnja pričeta 20.9.2007, 8:42
Datum preklopa -
Odgovor DA
Stanje vloge BuildInAssignInstallers
Opomba pri odgovoru Potrebna prekinitev pogodbenega razmerja za telefonsko storitev in širokopasovno storitev
Status pogodbe pri T-2
Datum prijave 6.9.2007, 21:05
Pogodba poslana 7.9.2007, 0:00
Pogodba vrnjena 12.9.2007, 0:00
Pogodba veljavna 12.9.2007, 0:00
Nisem neučakana samo zanima me kdaj me bojo obvsetili o preklopu in kako bo potem vse to skupaj potekalo v naprej, saj se počasi že izteka tistih 15 dni???
lep pozdrav
Eko tu so pa podatki z moje servisne strani že nekaj časa:
Naročili smo izgradnjo vašega priključka. Rok za izgradnjo priključka s prenosom telefonske številke je 15 delovnih dni od naročila, rok za izgradnjo priključka s prekinitvijo naročniškega razmerja ali izgradnjo neaktivnega priključka je 10 delovnih dni od naročila.
Podatki nacionalnega operaterja
Poizvedba pričeta 12.9.2007, 10:04
Poizvedba končana 14.9.2007, 10:22
Izgradnja pričeta 20.9.2007, 8:42
Datum preklopa -
Odgovor DA
Stanje vloge BuildInAssignInstallers
Opomba pri odgovoru Potrebna prekinitev pogodbenega razmerja za telefonsko storitev in širokopasovno storitev
Status pogodbe pri T-2
Datum prijave 6.9.2007, 21:05
Pogodba poslana 7.9.2007, 0:00
Pogodba vrnjena 12.9.2007, 0:00
Pogodba veljavna 12.9.2007, 0:00
Nisem neučakana samo zanima me kdaj me bojo obvsetili o preklopu in kako bo potem vse to skupaj potekalo v naprej, saj se počasi že izteka tistih 15 dni???
lep pozdrav
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: [Naročil sem] 4/1 + 2 IP TV + tel
15 (delovnih dni) se bo Izteklo tam nekje 11 oktobra tako, da po moje lahko računaš priklop naslednji teden.
-
- Novinec
aha, torej nekje naslednji teden lahko pričakujemo priklop. no upam da bo res čimprej.
pa še eno vprašanje: glede na to da smo od centrale odddaljeni okrog 60m zračne linije, pa da smo naročili internet 4/1 +2 IPtv +tel me zanima če bi bila možna nadgradnja paketa pa da bi vse normalno delalo?
pa še eno vprašanje: glede na to da smo od centrale odddaljeni okrog 60m zračne linije, pa da smo naročili internet 4/1 +2 IPtv +tel me zanima če bi bila možna nadgradnja paketa pa da bi vse normalno delalo?
Na 60 metrih zračne linije ( predvidevam da po kablu ni več kot 200), ti pri 2 naročenih TVjih (standardni amino kuri 6-8 x 2= 12-16Mbit) ostane na VDSL2 recimo cca. 30Mbit povezave (DL), tako da ja nadgradnja v tem primeru je možna.
-
- Novinec
no super da je nadgradnja možna, u primeru da se odločimo za nadgradnjo paketa bomo vsaj vedli na čem smo.
no u tem času pa je prišlo tudi do spremembe na servisnih straneh: preklop je naročen za ponedeljek 8.10. ob 13:30
upam da res pridejo pa zrihtajo vse, ki res že komaajjj čakam
no u tem času pa je prišlo tudi do spremembe na servisnih straneh: preklop je naročen za ponedeljek 8.10. ob 13:30

upam da res pridejo pa zrihtajo vse, ki res že komaajjj čakam

Zgleda jih ni blo hehe 

-
- Novinec
točno tako!!!
u pondeljek so klicali s telekoma da so odklopli internet in telefon in da pokličemo t2 in se z njimi zmenimo kdaj bojo prišli. ko smo poklicali t2 prvo niso vedeli kdj točno bo in so rekli da naj pokličemo kasneje, po večkratnem klicanju smo jih danes končno dobili in so rekli da naj bi danes do 13h ure prišel njihov monter in vse priklopil in uredil, do zdaj ga še ni bilo....klicali smo spet in ne moremo nikakor dobit linije??!!??...zdaj me zanima kje je t2 monter,saj smo že 2 dni brez interneta in telefona ki ga nujno potrebujemo????
u pondeljek so klicali s telekoma da so odklopli internet in telefon in da pokličemo t2 in se z njimi zmenimo kdaj bojo prišli. ko smo poklicali t2 prvo niso vedeli kdj točno bo in so rekli da naj pokličemo kasneje, po večkratnem klicanju smo jih danes končno dobili in so rekli da naj bi danes do 13h ure prišel njihov monter in vse priklopil in uredil, do zdaj ga še ni bilo....klicali smo spet in ne moremo nikakor dobit linije??!!??...zdaj me zanima kje je t2 monter,saj smo že 2 dni brez interneta in telefona ki ga nujno potrebujemo????
- ZmAY
- Model
- Paket: 8/1 + tel + TV
- Kraj: Kranj
cakaj, cakaj, sj si rekla da nisi neucakana

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če želiš, mi lahko napišeš svojo "številko priključka" na Zasebna sporočila in probam urgirati, da ti čimprej prinesejo opremo.westnikky napisal/-a:točno tako!!!
Optika 100/10
-
- Novinec
no pa je le prišel t2 monter
nekaj pred 19h je prišel in bil tukaj do zdej, zgleda da nekaj ni štimalo z enim od aminotou tako da mamo zdej samo eno tv, je pa rabu kr neki časa da je ugotovil kaj je narobe......no u glavnem internet zaenkrat dela super, telefon tudi in ena tv, je pa reku da se bo oglasil nekje konec tedna in nam prinesel še en amino, saj naj bi jih zmanjkalo.
mam pa eno vprašanje: S sliko nismo glih najbolj zadovoljni, saj je na nekaterih kanalih(slo1,2, pop tv,..) celo slabša kot na navdni sobni anteni
. Imamo pa Lcd-sony Bravia. ali se to da kaj na nastavitvah poprawit al pa kako drugače??
Pa tudi me zanima če je je slika na navadnih kanalih( slo1, slo2, pop tv,....) boljša na motoroli kot na aminotu, mislim če je kaka vidna razlika, pa u čem je motorola boljša od aminota(razen da podpira HD)???
lp

nekaj pred 19h je prišel in bil tukaj do zdej, zgleda da nekaj ni štimalo z enim od aminotou tako da mamo zdej samo eno tv, je pa rabu kr neki časa da je ugotovil kaj je narobe......no u glavnem internet zaenkrat dela super, telefon tudi in ena tv, je pa reku da se bo oglasil nekje konec tedna in nam prinesel še en amino, saj naj bi jih zmanjkalo.
mam pa eno vprašanje: S sliko nismo glih najbolj zadovoljni, saj je na nekaterih kanalih(slo1,2, pop tv,..) celo slabša kot na navdni sobni anteni

Pa tudi me zanima če je je slika na navadnih kanalih( slo1, slo2, pop tv,....) boljša na motoroli kot na aminotu, mislim če je kaka vidna razlika, pa u čem je motorola boljša od aminota(razen da podpira HD)???
lp
-
- Novinec
sej ni fora tu u neučakanosti, če bi meli normalno porihtan internet in telefon, ampak ker so nam ga odklopli pa ker se noben lep čas ni odzival na klice, zrihtano pa naj bi blo že včeraj. mene ne moti počakat kak dan al pa dva več, samo pač da se držijo(mo) dogovorjenegacakaj, cakaj, sj si rekla da nisi neucakana![]()
![]()

- ZmAY
- Model
- Paket: 8/1 + tel + TV
- Kraj: Kranj
vem, s razumem, to je blo mal v hecu receno