Nastavitev ure na SIEMENS SX100 ISDN telefonu

Vse o T-2 IP telefoniji
Odgovori
sportman
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 3pack (TV, TEL, INT)
Kraj: 4000

Nastavitev ure na SIEMENS SX100 ISDN telefonu

Odgovor Napisal/-a sportman » 11. Nov 2007 ob 08:51

Pozdravljeni.

Zaslednil sem že podobno temo, a nisem zasledil rešitve za moj problem, ki je v tem, da ko na svojem telefonu (Siemens SX100) v nastavitvah nastavim uro za 1h nazaj (tako kot smo jo prestavili nekaj časa nazaj) sem mi avtomatično po vsakem klicu oz. sprejemu klica ponovno prestavi za 1h naprej.

Klical sem na T-2 podporo,če je kakšna nastavitev glede Pattona, pa so mi razložili, da Patton nima nobene povezave z nastavitvami ure na telefonu (nastavitve na Pattonu so le za prenos zveze, seznam klicanih/zgrešenih klicev, glasovno pošto, itd.).

Probal sem tudi ugasniti telefon (vzel sem baterije ven) in nato ponovno nastaviti uro. Zanimivo kar sem ugotovil je, da če je telefon samo v stanju pripravljenosti ura kaže pravilno, takoj ko pa kličem oz. sprejmem klic se ura zopet postavi nazaj za +1h kar je narobe.

Ima kdo kakšno informacijo kako pravilno in za stalno spremeniti uro ?

Hvala za info.

lp L

p.s. malo nerodno je, ko si nastaviš alarm in potem zvoni eno uro prej kot bi moralo :D

Alex
Nadebudnež
T-2: Še nimam
Paket: Nimam več!
Kraj: Vidim, da nič ne vidim.

Re: Nastavitev ure na SIEMENS SX100 ISDN telefonu

Odgovor Napisal/-a Alex » 12. Nov 2007 ob 12:31

sportman napisal/-a:da Patton nima nobene povezave z nastavitvami ure na telefonu
Po mojih izkušnjah te "nategujejo". Dokler sem jaz imel Pattona je bil nastavljen na leto 2126 oz nekaj podobnega. Tudi ura je bila "imaginarna".
Po parih mesecih mi je dop... in sem vzel PSTN vmesnik + navaden telefon in tako rešil zadevo.

T2_Delavec
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Nastavitev ure na SIEMENS SX100 ISDN telefonu

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 12. Nov 2007 ob 12:40

SPORTMAN: pošlji mi svojo "številko priključka" (na pogodbi) na Zasebna sporočila in dam enmu tehniku, da ti naredi pravilno konfiguracijo!
Optika 100/10

Odgovori