Nekoč smo že imeli Arte v programski shemi, vendar ga nihče ni gledal, zato smo ga ukinili. Upam, da ne bo treba tega narediti tudi z Arte HD (Fra).

iaasm napisal/-a:Super bi bilo, če bi dali to francosko verzijo še v SD, ker jaz imam prešvoh linijo za HD. Drugače pa pohvale za ta program.

) nazaj v shemo, saj je preprosto zelo dober program.. Jaz ga osebno prav tako nisem imel možnosti spremljati preko t2, ker so ga umaknili še preden sem postal naročnik. Mislim, da je odšel iz programske sheme v začetku leta 2007. Seveda je takrat odletel še kak program, ki ga danes pogrešam in bi moral (!) biti v programski shemi (posebej leti to na Phoenix).
 ) nazaj v shemo, saj je preprosto zelo dober program.. Jaz ga osebno prav tako nisem imel možnosti spremljati preko t2, ker so ga umaknili še preden sem postal naročnik. Mislim, da je odšel iz programske sheme v začetku leta 2007. Seveda je takrat odletel še kak program, ki ga danes pogrešam in bi moral (!) biti v programski shemi (posebej leti to na Phoenix).  Mogoče le zato ker nimajo te možnosti v prepričanju, če jaz ne morem ne moreš tudi ti
  Mogoče le zato ker nimajo te možnosti v prepričanju, če jaz ne morem ne moreš tudi ti  

bodo vsaj učne ure franciščine končno imele smisel
 bodo vsaj učne ure franciščine končno imele smisel 

Lani z aprilom, ko so ukinili množico programov med njimi še nekaj dobrih (MCMTOP).joel napisal/-a:Komaj čakam, da bo res. Končno en pravi razlog za prehod na HD motorolo.
gio, kdaj pa je bil Arte na shemi, odkar sem jaz na T2, gotovo ne?