Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8557
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Nov 2023 ob 07:55

Sej tudi ni. Dela na vseh omrežjih.
Slika


Lp, Kitl

Lentus
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Avg 2023 ob 00:02
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Lentus » 8. Nov 2023 ob 09:19

kaspet napisal/-a:
8. Nov 2023 ob 07:45
Na strani za aktivacijo EON Trial (https://sl.eon.tv/shop/?free_trial) ne vidim da bi bilo zaklenjeno na samo Telemach mobilne številke.
Sem opravil 3 tedne nazaj aktivacijo in je delelo brez problema.
Do sem še gre. Zatakne se pri vnosu aktivacijske kode s televizorja, kjer je prej zahteva vpis telefonske številke.
https://telemach.si/account/dashboard

https://file.si/BAbQ/screenshot-2023110 ... chrome.jpg

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8557
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Nov 2023 ob 09:50

Da bi pa poklical njihovo tehnično pa ne?
Slika


Lp, Kitl

Lentus
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Avg 2023 ob 00:02
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Lentus » 8. Nov 2023 ob 09:56

Verjetno nisi dovolj dobro prebral mojega zapisa od včeraj.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8557
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Nov 2023 ob 10:35

Sem sem in tudi videl da si prekmalu vrgel puško v koruzo. Kar se pa tiče registracije Neona na TV imaš pa lahko samo če imaš pri telemachu večji paket kot osnovni ki to vlključuje. V nasprotnem primeru ti preostane smo gledanje preko internetnega brskalnika ali pa aplikacije. Vem ker sam tako spremljam telemach TV. In če bi poklical njihovo tehnično pomoč bi ti to vse lepo povedali.
Slika


Lp, Kitl

Lentus
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Avg 2023 ob 00:02
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Lentus » 8. Nov 2023 ob 10:47

Kot sem že dvakrat omenil, sem poklical njihovo pomoč uporabnikom in odgovor je bil, da se ne da, kar pa mi ni povedal prodajalec za pultom na Telemachovem prodajnem mestu.
In ja, preko internetnega brskalnika dela, ampak meni to nič ne koristi, ker želim preveriti, kako aplikacija EON dela na televiziji. Zato sem 3- mesečni prepaid tudi vzel.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8557
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Nov 2023 ob 11:11

Ja tisto pa žal ne dela.
Slika


Lp, Kitl

Lentus
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Avg 2023 ob 00:02
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Lentus » 8. Nov 2023 ob 12:52

Očitno da ne.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9249
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Nov 2023 ob 18:49

Jaz kupujem te predplačniške variante
in ZMERAJ zraven tega kupim tudi NOVO sim kartico za 1EUR od Telemacha samo za ta namen, potem jo vržržem v smeti.

- se pravi kartica EON
- nova SIM (1eur)
- nov email (gmail)

in to delam na 3 mesece. Drugače so težave, ne gre.

JM123
Znanec
Prispevkov: 86
Pridružen: 1. Feb 2021 ob 10:08
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a JM123 » 9. Nov 2023 ob 08:29

A mislite da bi pri meni to šlo aktivirati, ker imam 070xxxxxx, ampak številka je trenutno na A1 ?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8557
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Nov 2023 ob 10:10

Ne pomaga nič za TV sprejemnik aktivirat moraš imeti paket v katerem je to vključeno ne pa telefonsko številko od Telemacha. Jaooooooooooooo
Slika


Lp, Kitl

JM123
Znanec
Prispevkov: 86
Pridružen: 1. Feb 2021 ob 10:08
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a JM123 » 9. Nov 2023 ob 12:57

kitl napisal/-a:
9. Nov 2023 ob 10:10
Ne pomaga nič za TV sprejemnik aktivirat moraš imeti paket v katerem je to vključeno ne pa telefonsko številko od Telemacha. Jaooooooooooooo
Pa normalno da moraš kupiti prepaid EON kartico, samo sprašujem če je telefonska ki se začne z 070 OK za aktivacijo, čeprav je pri A1...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9249
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Nov 2023 ob 18:13

Ne ne, kolikor imam jaz izkušnje ni važno katera SIM je,

AMPAK - te pre-paid (predplačniški) EON lahko samo 1x aktiviraš na 1 telefonsko, ne moreš čez 3 mesece isto številko uporabit.
Sicer se da da pokličeš na klicni center da te odstranijo, samo je muka, ne gre. Tako da vsakič nova simka, najceneje pa je Telemach 1eur - vsaj tako je bila cena, če niso podražili.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3187
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Nov 2023 ob 20:31

Jaz sem lahko kakšno leto nazaj aktiviral EON prepaid na TV-ju s T-2 SIM kartico. Če so začeli omejevati na telemach številke, je to nekaj relativno novega. Mi je pa jasno, da potrebuješ vsake 3 mesece novo številko... ker načeloma je to posebna cena za poskusno obdobje. Po treh mesecih začnejo zaračunavat redno ceno. Ampak je ceneje vzeti eno sim kartico, če želiš dodatne 3 mesece :)

thedom
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 11. Maj 2021 ob 14:28
T-2: Že imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a thedom » 9. Nov 2023 ob 21:12

Tudi jaz sem lahko to naredil kakšno leto nazaj, dopuščam možnost, da so kaj spremenili, je kar naval na te prepaid kartice s strani nogometnih navijačev.

Odgovori