Timeshift / Časovni zamik
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO
Re: Timeshift / Časovni zamik
Meni je sprva šlo tud na živce, po parih dneh uporabe pa ugotovil, da je zadeva bistveno boljša kot prevrtavanje - u nulo zadanes točko, od kjer želiš gledati dalje.
Na Telekomu imam prevrtavanje, pa popizdevam, ko prevrtim preveč ali premalo.
Poslano z mojega GM1903 z uporabo Tapatalk
Na Telekomu imam prevrtavanje, pa popizdevam, ko prevrtim preveč ali premalo.
Poslano z mojega GM1903 z uporabo Tapatalk
Evo isto. Po par dneh uporabe sem se navadil in videl da je 100x boljše kot prej. Ga ni čez sličice.
Navada, železna stajca. S sličicam si hitrejši in bolj natančen. Prednost starega načina je samo to, da sproti spreminja celozaslonsko sliko. Vse ostalo je pa zastarelo.
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Zanima me, če obstaja kakšna možnost (ali pa se funkcijo doda), da bi bilo možno z eno tipko preskočiti za dan, dva nazaj? Problem nastane pri programih, kateri imajo veliko kratkih oddaj in prevrtavanje nazaj je res mukotrpno.
V meniju greš na spored od programa, kjer lahko greš po dnevih naprej/nazaj.
-
- Starešina
- Paket: Oranžni King
- Kraj: Ljubljana
Časovni zamik na TLC se močno zatika.
Če nekaj gledam v časovnem zamiku je to 720p če pa si isto stvar vnaprej posnamem preko t2 je pa v 1080p. To drži?
Ne. Najbolj gledani programi so tudi v zamiku 1080p (v kolikor naprava, na kateri gledaš podpira HEVC). Snemalnik in zamik pa uporabljata iste kvalitete streamov. Originalni streami (ki jih lahko gledaš v multicastu) se nikjer ne snemajo.
Nisem še videl, da bi kdo o tem govoril. V petek mi je spodnjo objavo pokazalo na FB timeline-u, kljub temu, da so samo objavo vmes že odstranili
(Če klikneš na sliko dobiš večjo verzijo. Ta forum ima tako smešno omejitev velikosti priponk, da se komaj vidi, kaj je na sliki, če jo dam direktno v objavo)
(Če klikneš na sliko dobiš večjo verzijo. Ta forum ima tako smešno omejitev velikosti priponk, da se komaj vidi, kaj je na sliki, če jo dam direktno v objavo)
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Ja, ta opcija se bo razširila in naslednje leto se lahko pričakuje doplačilo oz. povišanje cene zaradi tega.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Sej bodo zahtevali več od operaterjev, ali pa bodo zagrozili da umaknejo kanal, plačali pa bodo naročniki.
Imel boš dva ekstrema... ponudnike programa, kjer boš lahko preskakoval reklame. In ponudnike, kjer reklam niti v zamiku ne bo več možno preskakovat. Kaj se bo gledalo, je pa odločitev uproabnikov.