Kolikor vem je IPTV oprema ena za celo Slovenijo, po Sloveniji je distribuirana samo mrežna oprema.
Če imaš problem ki je samo v Velenju je to verjetno problem z mrežo, ne z časovnim zamikom.
LP,
Jure
Kolikor vem je IPTV oprema ena za celo Slovenijo, po Sloveniji je distribuirana samo mrežna oprema.
Mogoče PR fail da so napisali tako, ampak moraš razumet da je to zahteva ponudnikov ki nam omogočajo da vam preko IPTV sploh ponujamo kanale.ježek napisal/-a: ↑26. Mar 2025 ob 14:19Evo še ena do uporabnikov prijazna storitev![]()
https://www.t-2.net/novice/v-marcu-spre ... ega-zamika
"Praksa oglaševanja v digitalnih storitvah se razvija v smeri modelov, ki omogočajo zagotavljanje vrhunskih vsebin ob hkratnem optimiziranju poslovnih rešitev. Naš cilj je ohraniti odlično izkušnjo gledanja televizije in zagotoviti nadaljnji razvoj storitev v sodelovanju z izdajatelji programov"
Ta stavek ki sem ga podčrtal zame pomeni dobesedno norčevanje iz naročnikov
Se povsem strinjam
Veš kaj, vse se vrti okoli denarja.
Sej vem da ste cepljeni proti normalni razlagi dogodkov in morate obvezno biti nezadovoljni, ampak v tem primeru gre zgolj in v celoti samo za pogoje ki jih je postavil ProPlus na kar je bilo potrebno najti tehnično rešitev da imamo lahko sploh še časovni zamik (sem javil na PR da popravijo informacijo, ampak mora priti čez postopke).MrTwelveTrees napisal/-a: ↑26. Mar 2025 ob 20:04Veš kaj, vse se vrti okoli denarja.
Če že tako, bi lahko ponudili opcijo Časovni zamik PREMIUM +4eur več / mesec (brez reklam, pa recimo 10dni zamika)
Kot je izjavil moj bivši sodelovalec:
"Nimajo nič idej. Sam čičajo v pisarni, pijejo kavico in čakajo na prevzem Telemacha."