Snemanje po snemanju

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
B-D_
Faca
T-2: Že imam
Paket: FTTH 50/50

Snemanje po snemanju

Odgovor Napisal/-a B-D_ » 19. Nov 2008 ob 10:12

Pričnem snemanje in nastavim na kao 10 minut snemanja. Po 6 minutah zadevo zaustavim.

A sedaj ko se je snemanje prenehalo moram čakati še dodatnih 5 minut dokler se zadeva uradno ne zaustavi, ker nisem mogel točno nastaviti koliko časa naj se snema? Bravo... :plosk:

btw: v softweru imate en bug, če greš na seznam posnetkov ti tam jokca da se ga lahko samo zbriše ker se že snema, ne moreš ga pa zaustavit. Če greš pa na kanal ki je izpisan da se snema in NA KANALU pritisneš stop, se pa zadeva lahko zaustavi. Isto sranje, drugo pakovanje, v bistvu pa zelo brezvezen in štorast bug če moraš več snemanj zaustavit.

In če previješ malo naprej in nazaj šteka in čivka 15 sekund preden se spravi k pameti? Je to standardni paket in imajo vsi ta "feature" ali spet nek dodaten bonus samo zame?
Slika

celloak
Legenda
Paket: Brezčasna optika 100/10

Re: Snemanje po snemanju

Odgovor Napisal/-a celloak » 19. Nov 2008 ob 10:25

B-D_: par opomb ter netočnosti:

- Tvoj ton je neverjetno žaljiv in pritiče prepotentnemu 16-letniku, ki misli da ve vse. Resnica je ponavadi zelo drugačna.
- Čakanja je minuto in pol in ne 5 minut. Že imajo svoje razloge za to.
- Tako je, predčasno lahko ustaviš snemanja, ki si jih dal snemati z "record now" knofom.
- Če "čivka", je to očitno nekaj, kar bodo morali mojstri še spiliti. Ne dvomim, da jim bo uspelo.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

B-D_
Faca
Paket: FTTH 50/50

Odgovor Napisal/-a B-D_ » 19. Nov 2008 ob 10:33

• itq netočnost in offtopic nonsens. :roll:
  • Čakanja je več kot dve minuti ziher. Vprašanje je ali čaka do konca nastavljene minutaže ali samo neko konstantno čakalno dobo.
  • :shock:
  • Vprašanje je če še komu drugemu isto šteka predvajalnik po previjanju?
Slika

celloak
Legenda
Paket: Brezčasna optika 100/10

Odgovor Napisal/-a celloak » 19. Nov 2008 ob 10:35

- Ni offtopic, ampak do tega boš slej ko prej prišel sam po sebi. Upam, da prej.
- Konstantna čakalna doba, definitivno ni do konca nastavljene minutaže ter definitivno ni 5 minut. Testiraj tako da nastaviš 2-urni posnetek in ga po 5 minutah prekineš.
- Bullshit :)
- Ne vem, vprašaj po forumu, ti bodo rade volje povedali.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Odgovori