Izpadi

Vse o T-2 internetu

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 26. dec 2017 ob 21:18

Uporabi Facebook t-2 stran.

Čeprav se mi zdi to smešno.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 5986
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a gorann3 » 26. dec 2017 ob 21:27

Nekj casa je delalo po prvem izpadu zdaj pa ze par ur ne
gorann3
Model
 
Prispevkov: 213
Pridružen: 5. jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a atepej » 26. dec 2017 ob 22:56

Pozdravljeni, trenutno beležimo povečan obseg klicev v naš klicni center, zato vseh klicev v tem trenutku ne moremo sprejeti. Prav tako beležimo izpad storitev na širšem območju Slovenije. Za nevšečnosti se vam v naprej opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.
Slika Slika
Slika
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2845
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA - Optika

Izpad

OdgovorNapisal/-a obiskis » 13. jan 2018 ob 08:49

Je kje zabeleženo kaj se dogajalo včeraj zvečer do danes 1:00 13.1.2018

ni bilo interneta, tv je na srečo deloval
Uporabniški avatar
obiskis
Faca
 
Prispevkov: 192
Pridružen: 20. jan 2007 ob 13:45
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: Kranj T4 Mega

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a bjan » 13. mar 2018 ob 22:32

Zdravo, zanima me če je to normalno da že od 8.3.do danes 13.3. Še vedno nimamo internetne povezave? Prijavo napake smo javili takoj prvi dan, naslednji dan pa je bil tehnik že pri nas in rekel da je napaka na strani Telekoma.
Več kot to pa še vedno nevem. Ali je možno da nobeden na T2 in Telekomu ne ve nič!?
bjan
Začetnik
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 13. mar 2018 ob 22:23
T-2: Že imam

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a Atoll » 19. mar 2018 ob 16:12

Ima še kdo težave z dostopom do interneta?

Že spet dela. Očitno kratek DNS hiccup.
Zadnjič spremenil Atoll, dne 19. mar 2018 ob 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Cord cutter.
Atoll
Navdušenec
 
Prispevkov: 567
Pridružen: 9. jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a oyoy » 19. mar 2018 ob 16:13

ja, zgleda da so težave, ampak počasi prihaja k sebi ... :D
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1290
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a xerces8 » 12. apr 2018 ob 00:45

Še komu malo prej prekinilo?
Nekje okoli 00:30-00:40

VDSL, Maribor
xerces8
Nadebudnež
 
Prispevkov: 471
Pridružen: 3. sep 2006 ob 14:45
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 12. apr 2018 ob 09:19

Bila so dela...
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 603
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 40/40

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a xerces8 » 12. apr 2018 ob 10:59

Kje?

Na https://www.t-2.net/delovanje-sistema nič ne piše za ta dan, ne v arhivu, ne v "nenapovedane prekinitve".
xerces8
Nadebudnež
 
Prispevkov: 471
Pridružen: 3. sep 2006 ob 14:45
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a WalkingBlind » 12. apr 2018 ob 20:30

Meni že par dni meče ven wifi. Ko izklopim škatlo iz elektrike za 10 min, je ok za cca. 24 ur. Je to tudi morda povezano z izpadi, o katerih pišete?

Sent from my G8341 using Tapatalk
WalkingBlind
Uporabnik
 
Prispevkov: 26
Pridružen: 10. feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 12. apr 2018 ob 20:47

Wifi nima veze z izpadi. testiraj na kabel.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 5986
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a coffeetime12 » 17. maj 2018 ob 21:12

IPTV na PC ne deluje. Pri prijavi na t2togo mi javlja da imam napačno geslo oz. uporabniško ime. Se odklikam na info. glede izpadov kjer je objavljeno da sistem deluje pravilno. Nato se odklikam na https://horizont.t-2.net/ kjer me pričaka "Povezava z bazo neuspešna !". Kličem na HD kjer pravijo da bo vse OK za tren oka, ampak še vedno nič ne deluje. Ima kdo podoben problem?
Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a dbx » 17. maj 2018 ob 21:23

tv2go meni dela, horizont pa mi javi enako napako kot tebi.
Slika
dbx
Model
 
Prispevkov: 238
Pridružen: 14. jan 2008 ob 11:18
Kraj: LJ-Brod
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Izpadi

OdgovorNapisal/-a coffeetime12 » 17. maj 2018 ob 21:29

dbx

Pa ti dela na računalu ali samo kot app na tablici/telefonu? Jaz pri prijavi dobim "Prijava v aplikacijo trenutno ni mogoča. Prosimo poskusite kasneje."
Uporabniški avatar
coffeetime12
Uporabnik
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. mar 2007 ob 13:56
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Internet

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov