Obrazci za spremembo paketa?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
damchi
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 4/512

Obrazci za spremembo paketa?

Odgovor Napisal/-a damchi » 30. Avg 2009 ob 17:41

Pozdravljeni.

Zanima me, kako naj T2 javim, da želim spremembo paketa (prehod na višjo hitrost prenosa)? Pričakoval sem, da bo na servisnih straneh med "Obrazci/Pogodbe in aneksi", kjer piše "Naročilo dodatnih storitev ali sprememba obstoječih" kakšen obrazec za to, a tam najdem le obrazec za E-račun. :nevem:

Verjetno je torej treba za spremembo paketa poslati dopis na T2 in potem čakati na aneks, ali pa klicati na klicni center in prositi za aneks? Kaj je "najboljši način" - tudi glede ugotavljanja, kakšna najvišja hitrost je sploh mogoča na moji lokaciji?

astras
T-2jevec
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: Obrazci za spremembo paketa?

Odgovor Napisal/-a astras » 30. Avg 2009 ob 18:38

lahko mi posredujes podatke na zs in preverim koliko je najvisja mozna hitrost.. glede spremembe je pa najhitreje dopis in obisk poslovalnice...
ce obisk ni mogoc potem pac z dopisom in hitro uredijo ;)

lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 31. Avg 2009 ob 16:19

Najprej sploh preveri na kolko se ti poveže modem in če sploh lahko povečaš hitrost (pokličeš na tehnično pomoč ali posreduješ iz prejšnega posta T2jevcu svoje podatke na ZS).
Drugače pa najhitrejša pot do spremembe paketa je, da napišeš, da bi iz obstoječega paketa rad spremenil na višji paket in se seveda pod vse to podpišeš (ne rabiš nič komplicirat), razvidno mora biti od koga je, kaj bi rad in seveda podpis. Nato pa to lepo vse faksiraš na T2 in če to narediš zjutraj, lahko pričakuješ, da bo popoldan internet že deloval na višji hitrosti.

lp,Ika13
lp, Ika13

damchi
Začetnik
Paket: 4/512

Odgovor Napisal/-a damchi » 31. Avg 2009 ob 19:13

Hvala obema.

Astras, imaš ZS :)

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Paket: Brezčasni VDSL

Odgovor Napisal/-a gjural » 1. Sep 2009 ob 17:11

dejansko ti ne spreminjaš paketa, ampak le hitrost interneta, ker pa pri t-2 nimaš nobene vezave, je potreben le dopis kjer napišeš: ime, priimek, ulico, kaj želiš in lastnoročni podpis. to je to.

vredu je seveda prej preveriti če ti bo določena hitrost delovala...

najhitrejša rešitev je da greš do poslovalnice, ali pa se z operaterjem dogovoriš da na določeno fax številko pošlješ fax in imaš to urejeno lahko takoj.
Slika
Slika
Slika

Odgovori