Pozdravljeni
T-2 naročnik sem sedaj že 4 leta in do sedaj razen občasnih izpadov linij, ter pregorelih napajalnikov nisem imel večjih problemov. Problem pa je nastopil, ko mi je letos aprila zopet crknil napajalnik modema. Modem in napajalnik sem odnesel v poslovalnico v Kranj, kjer so mi napajalnik IN modem zamenjali (očitno je pregorelo oboje). Vse je bilo lepo in prav do začetka avgusta, ko me je poklical T-2 monter, da imam napačen modem in ga je potrebno zamenjati (vse naročene storitve so delovale normalno). Monter je prišel in vzel stari modem (rekel je da je VDSL2 modem), ter ga zamenjal z novim (VDSL1). Malo sem ga čudno gledal, čemu menjava, vendar je rekel da je stvar administrativne narave. OK sem si rekel in bilo je vse u redu, do danes, ko sem iz T-2 dobil dopis, da moram vrniti modem, ker naj bi imel 2 sicer mi ga bodo zaračunali. Jaz nikoli nisem imel doma 2 modemov naenkrat, saj je bilo vedno podtrebno ko se je karkoli menjalo za to da sem dobil nov modem oz napajalnik prejšnjo vrniti. V kolikor ga ne vrnem v 8 dneh (edinega, ki ga imam), mi ga bodo zaračunali. Klical sem v poslovalnico v Kranj in tam ista zgodba, pogledali so v računalnik in mi dejali, da imam 2 in moram enega vrniti. Menim, da je napako naredil uslužbenec v Kranju ko se je menjalo modem in v računalniku pozabil označiti, da je stari modem sprejel. Kako T-2-ju dopovedati da imam doma le 1 modem, če se pa slepo zanašajo na računalnik z napačnimi podatki.
Hvala za odgovor(e)
LP
Nejc
T-2 in "administrativni heci"
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: T-2 in "administrativni heci"
Daj mi svoje naslovne podatke na Zasebna sporočila, bom dal preveriti.
Optika 100/10
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: T-2 in "administrativni heci"
pač prišlo do napake...