Težave s priklopom na T-2
Težave s priklopom na T-2
Imam težavo pri priklopu na optično omrežje T-2.
Optiko imam pred vrati stanovanja (v Kranju). Prejšnji lastnik stanovanja je že imel njihov optični priključek. Ker smo celo stanovanje adaptirali je obstoječi "drat" prekratek in rabim, da mi na novo potegnejo optični kabel, do komunikacijske omare. Pogodbo o priklopu sem podpisal in je veljavna od 14.12. Sedaj že več kot en mesec čakam monterje da mi pridejo potegnit tiste 4 metre kabla skoz že pripravljen kanal in prinesejo dekoder (čeprav piše na pogodbi, da to izvedejo v 15 dneh). Nimam ne interneta in ne televizije. Ko kličem v njihov center za pomoč naročnikom se javljajo študenti, ki mi ne morejo in ne znajo pomagati. Na maile namenjene podpori naročnikom ne odgovarjajo. V njihovi poslovalnici, so me že 3x vpisali v neke čakalne sezname in mi razlagali, da me bo monter "jutri" poklical. Poklical me ni še nihče. Tel. številke od monterjev ne uspem dobiti, prav tako ne uspem priti do nikogar, ki bi bil odgovoren za priklop.
Počasi me mineva potrpljenje, saj internet potrebujem tudi za opravljanje svoje poslvne dejavnosti, in se moram sedaj dnevno voziti v LJ, namesto, da bi delal od doma. Zaradi katastrofalne organizacije dela in komunikacije z (bodočimi?) uporabniki imam stroške!!!
Ima kdo kakšno idejo kako bi lahko prišel do odgovornih ali monterja. Na dan z besedo tudi če ima kdo kašno pametno rešitev, za čimprejšnji priklop.
Ali gre res firma v ... in se še mal naslajajo nad nesrečo druguh?
Hvala
Optiko imam pred vrati stanovanja (v Kranju). Prejšnji lastnik stanovanja je že imel njihov optični priključek. Ker smo celo stanovanje adaptirali je obstoječi "drat" prekratek in rabim, da mi na novo potegnejo optični kabel, do komunikacijske omare. Pogodbo o priklopu sem podpisal in je veljavna od 14.12. Sedaj že več kot en mesec čakam monterje da mi pridejo potegnit tiste 4 metre kabla skoz že pripravljen kanal in prinesejo dekoder (čeprav piše na pogodbi, da to izvedejo v 15 dneh). Nimam ne interneta in ne televizije. Ko kličem v njihov center za pomoč naročnikom se javljajo študenti, ki mi ne morejo in ne znajo pomagati. Na maile namenjene podpori naročnikom ne odgovarjajo. V njihovi poslovalnici, so me že 3x vpisali v neke čakalne sezname in mi razlagali, da me bo monter "jutri" poklical. Poklical me ni še nihče. Tel. številke od monterjev ne uspem dobiti, prav tako ne uspem priti do nikogar, ki bi bil odgovoren za priklop.
Počasi me mineva potrpljenje, saj internet potrebujem tudi za opravljanje svoje poslvne dejavnosti, in se moram sedaj dnevno voziti v LJ, namesto, da bi delal od doma. Zaradi katastrofalne organizacije dela in komunikacije z (bodočimi?) uporabniki imam stroške!!!
Ima kdo kakšno idejo kako bi lahko prišel do odgovornih ali monterja. Na dan z besedo tudi če ima kdo kašno pametno rešitev, za čimprejšnji priklop.
Ali gre res firma v ... in se še mal naslajajo nad nesrečo druguh?
Hvala
Re: Težave s priklopom na T-2
Bom jaz tole prevzel naprej 

- Hevidi
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
Datum in uro pošiljanja prosim ter prejemnikov mejl...R2-D2 napisal/-a: Na maile namenjene podpori naročnikom ne odgovarjajo.

- Hevidi
- T-2jevec
Sm dobil odgovor, da je bil mejl 5.1. posredovan naprej v obravnavo. Tako da korekten bi bil kratek reply, da smo posredovali ustrezni službi. Za to se opravičujemo...
Sm pa dobil informacijo, da je tam že nekoč bil FTTH priključek... skratka, v kratkem bi te morali poklicat
Sm pa dobil informacijo, da je tam že nekoč bil FTTH priključek... skratka, v kratkem bi te morali poklicat

Uf, nisem čisto ziher ali je kriv tale forum (škoda, da sem zanj izvedel še le včeraj) ampak od mojega prvega posta tu se zadeve (glede na prej) premikajo s svetlobno hitrostjo. Prejel sem klic in se dogovoril za priklop v četrtek.
Vam javim kak se bo stvar realizirala.
Zaenkrat lahko rečem le hvala in keep up the good work!

Zaenkrat lahko rečem le hvala in keep up the good work!

- Hevidi
- T-2jevec
Včasih se da ogromno postorit po "normalnih" poteh (kar si že probal) , če pa ne gre, smo pa tle zato, da stvari premaknemo 

-
- Nadebudnež
- Paket: brezčasna optika 100/10
- Kontakt:
Bi vzel kak mobilni paket za ta čas, namesto da si se vozil v LJ.... To se lahko takoj vklopi. Treba se je znajtiR2-D2 napisal/-a:
Hvala

Epilog moje zgodbe je sila preprost.
V četrtek ob 12h sem že imel vse priključeno.
Hvala Krypto in ekipa.
Pa če je še kdo od tu pripomogel, k hitrejšemu priklopu

V četrtek ob 12h sem že imel vse priključeno.
Hvala Krypto in ekipa.
Pa če je še kdo od tu pripomogel, k hitrejšemu priklopu