Nedelovanje in motnje določenega programa

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ally12 » 11. avg 2018 ob 22:39

Ne razumem tvojega odgovora... na vseh ostalih programih nastavljanje zvoka deluje normalno.
Preveč nikoli ni dobro, vprašajte Smolarja...
ally12
Nadebudnež
 
Prispevkov: 412
Pridružen: 15. okt 2006 ob 20:29
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 12. avg 2018 ob 06:10

Mogoče nisi opazil ampak tudi Discovery Channel HD (Showcase) in Animal Planet HD imata enak problem zato moraš v nastavitvah naprave na STB-ju in izklopi "HDMI passthrough" (prejahanje zvoka na HDMI.
krepki45
Faca
 
Prispevkov: 199
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 12. avg 2018 ob 09:21

Nimajo vsi programi istih audio codecov. Nekateri imajo AC3, ki deluje preko passthrough (v tem primeru je glasnost nastavljiva na receiverju/tv-ju), drugi imajo pa samo AAC, kjer passthrough praviloma ne deluje. Imaš torej dve opciji... da v nastavitvah izključiš preferiranje prostorskega zvoka (AC3), ali pa, da enostavno izklopiš HDMI passthrough (če nimaš receiverja, tako alo tako nič ne pridobiš).
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1113
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a atepej » 12. avg 2018 ob 09:43

Če bi pa oddajali v HE-AAC bi pa bilo isto kot na AC3
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2918
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ally12 » 13. avg 2018 ob 10:51

krepki45 Napisal/-a:Mogoče nisi opazil ampak tudi Discovery Channel HD (Showcase) in Animal Planet HD imata enak problem zato moraš v nastavitvah naprave na STB-ju in izklopi "HDMI passthrough" (prejahanje zvoka na HDMI.


Teh programov nimam - shema L. Javil sem zato, ker sem po kmečki logiki dobil občutek, da gre za napako... če vsi (večina) ostali programi delujejo normalno, eden (dva ali tri) pa ne, gre verjetno za napako pri določenem programu. :nevem:
Preveč nikoli ni dobro, vprašajte Smolarja...
ally12
Nadebudnež
 
Prispevkov: 412
Pridružen: 15. okt 2006 ob 20:29
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ddusan » 13. avg 2018 ob 18:33

Zakaj pa si sploh vklopil prejahanje zvoka na HDMI?
Uporabniški avatar
ddusan
Novinec
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 10. jul 2009 ob 15:04
T-2: Že imam

Prejšnji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: kaka13 registriranih in 5 gostov