Nedelovanje in motnje določenega programa

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ally12 » 11. avg 2018 ob 22:39

Ne razumem tvojega odgovora... na vseh ostalih programih nastavljanje zvoka deluje normalno.
Slika
ally12
Nadebudnež
 
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. okt 2006 ob 20:29
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a krepki45 » 12. avg 2018 ob 06:10

Mogoče nisi opazil ampak tudi Discovery Channel HD (Showcase) in Animal Planet HD imata enak problem zato moraš v nastavitvah naprave na STB-ju in izklopi "HDMI passthrough" (prejahanje zvoka na HDMI.
krepki45
Model
 
Prispevkov: 223
Pridružen: 24. feb 2012 ob 18:15
Kraj: SG
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 300/50

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 12. avg 2018 ob 09:21

Nimajo vsi programi istih audio codecov. Nekateri imajo AC3, ki deluje preko passthrough (v tem primeru je glasnost nastavljiva na receiverju/tv-ju), drugi imajo pa samo AAC, kjer passthrough praviloma ne deluje. Imaš torej dve opciji... da v nastavitvah izključiš preferiranje prostorskega zvoka (AC3), ali pa, da enostavno izklopiš HDMI passthrough (če nimaš receiverja, tako alo tako nič ne pridobiš).
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1189
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a atepej » 12. avg 2018 ob 09:43

Če bi pa oddajali v HE-AAC bi pa bilo isto kot na AC3
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2990
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ally12 » 13. avg 2018 ob 10:51

krepki45 Napisal/-a:Mogoče nisi opazil ampak tudi Discovery Channel HD (Showcase) in Animal Planet HD imata enak problem zato moraš v nastavitvah naprave na STB-ju in izklopi "HDMI passthrough" (prejahanje zvoka na HDMI.


Teh programov nimam - shema L. Javil sem zato, ker sem po kmečki logiki dobil občutek, da gre za napako... če vsi (večina) ostali programi delujejo normalno, eden (dva ali tri) pa ne, gre verjetno za napako pri določenem programu. :nevem:
Slika
ally12
Nadebudnež
 
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. okt 2006 ob 20:29
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ddusan » 13. avg 2018 ob 18:33

Zakaj pa si sploh vklopil prejahanje zvoka na HDMI?
Uporabniški avatar
ddusan
Novinec
 
Prispevkov: 24
Pridružen: 10. jul 2009 ob 15:04
T-2: Že imam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a Stasi » 16. avg 2018 ob 21:09

Kaj se dogaja z Sportklub programi?
Ali so jih odstranili iz sheme?
Stasi
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 10. okt 2016 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: 4-giga

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 16. avg 2018 ob 21:57

Pri meni delajo... kaj pa se dogaja pri tebi?
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1189
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a Stasi » 16. avg 2018 ob 22:24

Ne dela od 1-6, izgleda kot bi bili kodirani...
Vse ostalo brez problema.
Stasi
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 10. okt 2016 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: 4-giga

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 16. avg 2018 ob 22:38

preko tv vmesnika ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6335
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 16. avg 2018 ob 22:39

Kodirani so že zelo dolgo... več kot leto in pol. Bo pa v kratkem še kak program več kodiran...
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1189
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a Stasi » 16. avg 2018 ob 23:13

Zelo malo gledam te programe, ampak danes je bil prenos nogometa...
Seveda, gledam preko TV vmesnika Motorola 1003; imam dva.
Slišim samo zvok, ki pa ni razumljiv.
Stasi
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 10. okt 2016 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: 4-giga

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 16. avg 2018 ob 23:57

Očitno ti verimatrix iz neznanega razloga ne deluje. Poskusi resetirat STB (ven iz elektrike in nazaj).
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1189
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a Stasi » 17. avg 2018 ob 20:12

mikrohard, hvala za pomoč - dela.
Stasi
Novinec
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 10. okt 2016 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: 4-giga

Re: Nedelovanje in motnje določenega programa

OdgovorNapisal/-a ally12 » 21. avg 2018 ob 21:50

ddusan Napisal/-a:Zakaj pa si sploh vklopil prejahanje zvoka na HDMI?


Drugače dobro vprašanje. A ni zvok na tak način kvalitetnejši?
Slika
ally12
Nadebudnež
 
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. okt 2006 ob 20:29
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 11 gostov