Kako urediti trajnik - položnica?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
feeltch
Model
Prispevkov: 319
Pridružen: 4. Sep 2007 ob 15:54
T-2: Že imam
Paket: UMTS komplet
Kraj: Lj.-Šiška

Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a feeltch » 3. Mar 2011 ob 19:31

Menjam banko, pa si bom še vse položnice dal na trajnik.
Kako to urediti pri T-2 položnici?
Slika

there's no home like 87.212.1.184

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8027
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 3. Mar 2011 ob 19:41

klik vem da ima to možnost, vem pa tudi če neseš položnico na banko ti tam vse uredijo
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
toXic
Model
Prispevkov: 256
Pridružen: 11. Okt 2007 ob 20:28
T-2: Še nimam
Paket: 20/20
Kraj: Šentvid pri Stični

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a toXic » 3. Mar 2011 ob 21:34

Greš na banko, s sabo prineseš položnico in rečeš da bi rad to dal na trajnik :)

Nooee
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 30. Nov 2008 ob 22:10
T-2: Že imam
Paket: 20/4
Kraj: Kočevje

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Nooee » 7. Mar 2011 ob 17:36

Ja, naj bi bilo tako, pa žal ni. Sam sem 10.01.2011 pri SKB banki odprl trajnik, pa ta do danes še ni zaživel. Nimam pojma zakaj ne. :nevem:

Uporabniški avatar
Fry
Legenda
Prispevkov: 1454
Pridružen: 1. Jun 2007 ob 10:04
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
Kraj: Koper

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Fry » 7. Mar 2011 ob 19:51

Jaz sem prepustil vse banki (Banka koper)
Ni bilo nobenega problema in naslednja položnica je šla preko trajnika.

Moram priznati, da sem bil prijetno presenečen, saj "gladek potek" nekako ni bil v navadi T-2 :plosk: :plosk:
Zadnjič spremenil Fry, dne 8. Mar 2011 ob 06:13, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 7. Mar 2011 ob 19:57

Je pa tudi res Fry, da je banka Koper zelo dobra in se lahko vedno zaneseš na njih :plosk:

Nooee
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 30. Nov 2008 ob 22:10
T-2: Že imam
Paket: 20/4
Kraj: Kočevje

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Nooee » 7. Mar 2011 ob 20:04

Meni so pri SKB (pa ne da bi delal reklamo) stekli vsi trajniki že naslednji mesec. Razen seveda pri T2. Očitno bo nekaj narobe z transakcijskimi računi, saj na računu za mesec februar 2011 piše, da naj račun poravnam na TRR odprt pri Hypo banki. Na zahtevku za odprtje trajnika, pa imam zapisan račun odprt pri NLB. Sem pisal na T2, pa (še) nisem prejel odgovora.

Nooee
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 30. Nov 2008 ob 22:10
T-2: Že imam
Paket: 20/4
Kraj: Kočevje

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Nooee » 8. Mar 2011 ob 15:23

Danes sem poklical tako na SKB, kot na T2. Na SKB so mi rekli, da je iz njihove strani vse prav, na T2 pa, da jim je banka sporočila napačne podatke. :nevem:
Hja.............. :hmm: .... ne grem ugotavljati kdo je kriv, ker ne bi s tem nikamor prišel. Upam pa, da bo, kot so mi obljubili na T2, trajnik naslednji mesec le zaživel.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 457
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 20:03
T-2: Že imam
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a astras » 15. Mar 2011 ob 07:51

hja ce so ti iz t-2 sporocili da so prejeli napacne podatke... potem ne bo zazivel :D
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Nooee
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 30. Nov 2008 ob 22:10
T-2: Že imam
Paket: 20/4
Kraj: Kočevje

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Nooee » 15. Mar 2011 ob 18:46

Na HD mi je bilo rečeno, da so napako odpravili, in da naj bi trajnik naslednji mesec zaživel. Upam, da bo. :D

Uporabniški avatar
Hevidi
T-2jevec
Prispevkov: 1059
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Hevidi » 16. Mar 2011 ob 10:38

Jst sm recimo na KD življenje rabil 4 mesece da sem zadevo uredil, kljub zatrjevanju da vse špila na vseh straneh, samo tko za intermezzo... :)
:rtmT2:

Nooee
Uporabnik
Prispevkov: 38
Pridružen: 30. Nov 2008 ob 22:10
T-2: Že imam
Paket: 20/4
Kraj: Kočevje

Re: Kako urediti trajnik - položnica?

Odgovor Napisal/-a Nooee » 16. Mar 2011 ob 14:04

Hja, zakaj bi bilo enostavno, če je lahko zakomplicirano......... :hudicek:

Odgovori