T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Vse o T-2 internetu
Odgovori

T2 na TS optiki

a) me ne zanima, baker mi zadostuje
2
1%
b) me zanima če bo cena enaka kot cena na vdslju
96
67%
c) me zanima, bi plačeval tudi 10/15 eur več kot na vdslju
46
32%
 
Skupaj glasov: 144

JoTu
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 17. Avg 2017 ob 21:28
T-2: Še nimam

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a JoTu » 28. Okt 2017 ob 09:48

50/20
100/20
200/40
300/40
1G/40

(vir Telekom stran - paketi Top Solo internet) Cene so pa tudi objavljene.........

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 28. Okt 2017 ob 11:38

Hvala, ne, mislila sem na t2 internet na telekomovi napeljavi. Mi je že prijazen svetovalec odpisal, da samo sinhrone, ki pridejo relativno drago.

Pa še, gre za GPON optiko, tako da sem v napačni temi (se mi zdi, ne razumem najbolje teh kratic :-) ).

Sent from my G8341 using Tapatalk

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a atepej » 28. Okt 2017 ob 11:53

Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a webmaher » 28. Okt 2017 ob 12:15

po temle zgleda, da si jaz lahko privoščim kot da bi bila optika od T-2ja čeprav je una firma, ki dela za Telekom polagala glavno žilo :-)
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

WalkingBlind
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 10. Feb 2017 ob 15:52
T-2: Že imam
Paket: T2 NET+MOBIL

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a WalkingBlind » 28. Okt 2017 ob 18:11

Meni so bile naštete samo sinhrone hitrosti in napisano, da ne morem vzeti 100/10 (sem na gpon telekom optiki). Ali to drži ali ne?

Sent from my G8341 using Tapatalk

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Nov 2017 ob 12:37

Sem jih poklical in žal nisem te sreče :mrgreen:
Brzine samo do 100/10 tako da bomo Tero 300/50 še mal sanjali :mrgreen:
Naročil sem jim, da naj popravijo stran, da bo vse takoj jasno ko je beli dan :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Nov 2017 ob 12:56

100/20 pa ne dajo?
Slika


Lp, Kitl

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Nov 2017 ob 13:01

to me ne briga več... če bi bla brzina 300/50 bi morda še prežvečil pomanjkanje SKjev v Ultra HD kvaliteti, tko se pa nimamo več kaj pogovarjat, ker je zadeva kristalno jasna :mrgreen:
Vse kaže, da bo Telekom kmalu dobil novega naročnika alpa tudi ne ... čudeži se dogajajo in će Telesmeh POPapca bi lahko še T-2, sploh k se vlada tko rada vdinja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

krepki45
Model
Prispevkov: 291
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 2. Nov 2017 ob 16:17

In na telekomu pa boš imel višjo hitrost kot 100/20?

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Nov 2017 ob 16:44

seveda, 300/40..samo 6 ojrov bom doplačal...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

krepki45
Model
Prispevkov: 291
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 2. Nov 2017 ob 17:23

Si se pa pozanimal,ker je spet odvisno od centrale ali je nadgrajena na gigabitne porte,ker ko sem jaz še bil na telekomu je moja centrala bila nadgrajena zato sem lahko povišal hitrost na 200/40.
Prav tako imam sedaj na t-2,na telekomovi optiki in hitrost 300/50.Seveda ima t-2 svojo opremo na centrali.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Nov 2017 ob 17:24

Na gPON je drugače
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1999
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Nov 2017 ob 18:47

kakšen gPON... jasno mi je bilo povedano danes kaj je možno glede T-2 in kaj ne... pri Telekomu je ta brzina možna...ju3 me pokliče s Telekoma..verjetno jih bom dal še mal na čakanje, da se še mal popravijo pa cene spustijo :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Nov 2017 ob 18:56

Gpon ima samo T-2 za izgovor. Na Telekomu se vse da dobit proti plačilu ne glede na to, da je gpon.
Slika


Lp, Kitl

krepki45
Model
Prispevkov: 291
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: T2 na Telekom (TS) optiki (LLU)

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 2. Nov 2017 ob 19:00

webmaher napisal/-a:kakšen gPON... jasno mi je bilo povedano danes kaj je možno glede T-2 in kaj ne... pri Telekomu je ta brzina možna...ju3 me pokliče s Telekoma..verjetno jih bom dal še mal na čakanje, da se še mal popravijo pa cene spustijo :mrgreen:
Na telekomu je res ta hitrost možna ampak ne na vseh centralah.

Odgovori