Tapatalk
Re: Tapatalk
Fora je, da so do zdaj rabili samo, da sem na server uploadal eno dodatno mapo z njihovimi skriptami.
Zdaj hočejo pa, da se modificirajo še phpBB sourcei, kar mi potem oteži delo ob updejtanju foruma, kar
vzame vedno več časa, ki ga pa nimam. Se bom pa potrudil nekaj uredit, ker vem, da je mobilno spremljanje
forumov vedno bolj popularno. Moram tudi pogledati, če bo phpBB 3.1 imel kaj rešenega že out-of-the-box,
kar bi bilo še bolje!
Zdaj hočejo pa, da se modificirajo še phpBB sourcei, kar mi potem oteži delo ob updejtanju foruma, kar
vzame vedno več časa, ki ga pa nimam. Se bom pa potrudil nekaj uredit, ker vem, da je mobilno spremljanje
forumov vedno bolj popularno. Moram tudi pogledati, če bo phpBB 3.1 imel kaj rešenega že out-of-the-box,
kar bi bilo še bolje!
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Lahko pa naložiš tole ko secondary style https://www.phpbb.com/customise/db/styl ... er_mobile/ pa si potem uporabniki to sami nastavijo v nastavitvah foruma - vem da je zamudno sam boljš kot nič.
Mah, sem inštaliral najnovejši Tapatalk z vsem balastom, ki pride zraven Njoy
-
- Model
- T-2: Še nimam
- Paket: Int: 1000/100+TV+telefon TS
- Kraj: Postojna
Kdaj bo forum deloval prek Tapatalk ??
Zadnjič spremenil Sumy, dne 24. Jul 2014 ob 11:48, skupaj popravljeno 2 krat.
Ne vem, kaj je Tapartalk, ampak če bi prebral zadnjih par postov, bi videl, da Tapatalk spet deluje
-
- Model
Ko sem pisal to sporočilo zadeva ni delovala..če bi delovala ne bi spraševal a ne..
A ti zdaj dela?
-
- Model
Ja sedaj dela
Hecno, namreč od tegale posta dalje nisem nič več spreminjal. Well, glavno da dela zdajKoMar napisal/-a:Mah, sem inštaliral najnovejši Tapatalk z vsem balastom, ki pride zraven Njoy
-
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
- Kontakt:
Hit'n'Run
Je blo treba malo stisnit zobe in pustit pluginu, da spremeni kup forumskih datotek, ampak... vse za naše uporabnike
Ti se je tudi meni pojavilo na novem Tapatalku pod Home zavihkom.