To pomeni, da lahko svoj domači daljinski upravljalec kopirate na Motorolin daljinec in sicer vsako tipko posebaj.

Jaz imam npr. Samsung LCD LE40C630 in to je bil zame edini postopek kako Motorolin daljinec usposobit, da uboga mojo TV. Zdej več une trimeste kode niso pomembne, tako da veselo na delo.
OK, začnimo.
Za začetek tole: Naj bo Motorolin upravljelec RC1in vaš domači tv upravljalec RC2
0. )Vzemi v roke oba daljinca in ju s sprednjim delom postavi skupaj (head to head) na razdalji od 3-5cm
1.) Vzemi v roke RC1 in hkrati pritisni tipki TV in SET za 3 sekunde (lučka mora goreti)
2.) Na RC1 vnesi kodo "000" (za vsak pritisk ničle lučka utripne)
3.) Na RC2 pritisni želeno tipko, ki jo želiš skopirati na Motorolin daljinec (lučka na RC1 bo 1x utripnila in ostala prižgana)
4.) Sedaj na RC1 pritisni tisto tipko, kamor jo želiš skopirati (lučka na RC1 bo 1x utripnila in ostala prižgana)
5.) Sedaj na RC2 še enkrat pritisni tipko da se koda prenese (lučka na RC1 ugasne)
6.) Sedaj še enkrat pritisni isto tipko na RC2, da se koda potrdi (lučka na RC1 se prižge nazaj)
7.) Za konec pritisni tipko TV (lučka trikrat utripne in ugasne)
8.) Uspešno si prenesel kodo za eno tipko, testiraj.
Postopek od 1-7 ponovite za vsako tipko posebej!
Če se vam bo zdelo, da je slučajno potrebno tipko pritisni 2x, ko boste to testirali na tv-ju, ponovite postopek še 1x. Probajte tipke pritiskat tako, da jo zadržite za 1-2 sekunde in preden greste na naslednji korak počakajte recimo 3 sekunde.
Meni včasih sploh ni uspelo prenesti kode ali pa sem moral tipko prtisnit 2x da je delalo, zato sem postopek ponovil še 1x ali 2x in je delalo!
Tako, to je bilo programiranje za tipko TV na Motoroli, če pa želite sprogramirati še tipko AUX (recimo za kak hišni kino ali hi-fi) je postopek enak, le da v prvem koraku držite tipki SET in AUX za 3 sekunde in da na koncu (v sedmem postopku) pritisnete tipko AUX.
Tipke STB ni možno programirati!
In ne, tudi z eno tipko ne morete ugasniti dveh naprav!
Upam, da vam bo pomagalo, če ima kdo probleme s tem..
LP