IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
Do nedavnega sem lahko uporabljal IPTV in net na istem portu, sedaj ne gre vec. So mi spremenili nastavitve modema?
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ja meni se je to enako zgodilo prejšnji teden. Pa mi je na HD trdila, da niso nič spreminjali.
Meni še vedno dela enako. Optika
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Sem klical na HD pa so mi nazaj nastavili na vse porte na NET. Ker uporabljamo samo TV aplikacije nič več komunikatorjev.
Meni tudi ne deluje več. Zdaj pa ne vem ali je moja krivda (menjal router vmes in mogoče ne znam pravilno skonfigurirat) ali pa so kaj spreminjali in ne dobivam več multicasta.
Klic na podporo ni pomagal. Se je sicer trudil urediti, ampak mu je bilo rečeno s strani network people, da to ni možno.
Mogoče je bil placebo, ampak se mi je zdelo, da je bila prek multicasta slika boljša kot pa prek komunikatorja.
Klic na podporo ni pomagal. Se je sicer trudil urediti, ampak mu je bilo rečeno s strani network people, da to ni možno.
Mogoče je bil placebo, ampak se mi je zdelo, da je bila prek multicasta slika boljša kot pa prek komunikatorja.
Tudi meni ni uspelo uredit
-
- Novinec
- Paket: FTTH 500/100
- Kraj: Ljubljana
VLC, Kodi in Multicast nič ne deluje.
Kaj ni več nič možno gledati preko m3u?
Kaj ni več nič možno gledati preko m3u?
Plattfuss & Bigfoot co.
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Pri nas ni sprememb in upam, da jih tudi ne bo. Dela normalno THJ-MC ...
Tudi jaz opažam, da so nekaj spreminjali, ker določeni programi dodatno ne delajo.
Ali so jih zakodirali ali spremenili UDP. Je kdo, ki se spozna že pregledal.
Ali so jih zakodirali ali spremenili UDP. Je kdo, ki se spozna že pregledal.
Po dolgem času sem probal VLC in Kodi na PC. V čem je fora da program deluje točno 48 sekund, potem pa zmrzne? Kako to, da mi isti program na TV na kateri imam Amazon Firestick s Kodijem nikoli ne freezne?
To ni rešitev… je pa razlaga za težave: https://stackoverflow.com/questions/768 ... p-snooping
Sem pozabil povedat še, da je Firestick povezan na WIFI, PC pa prek LAN-a v router (ASUS RT-AXE7800). Zanimivo je tudi, da če je na Kodiju (PC) izbran isti kanal kot na Firesticku, potem mi nič ne zmrzne.
Nič od naštetega ni zanimivo. Na PC-ju ti ne delajo IGMP qweryji, na Firesticku ti pa delajo. Zakaj je tako, boš moral pa sam raziskat.