T-2 Wifi oprema
T-2 Wifi oprema
Živjo!
Imam eno vprašanje. Doma bi rabil wifi le občasno, da se connectam s telefonom. 24/7 wifi povezave ne rabim, niti je nočem. Ima T2 mogoče kak tak modem, ki bi omogočal wifi? Trenutno imam že kar star modem, Smart Com SV2M104. Ali obstaja kakšna USB rešitev? Najlepša hvala za odgovor!
lp
Imam eno vprašanje. Doma bi rabil wifi le občasno, da se connectam s telefonom. 24/7 wifi povezave ne rabim, niti je nočem. Ima T2 mogoče kak tak modem, ki bi omogočal wifi? Trenutno imam že kar star modem, Smart Com SV2M104. Ali obstaja kakšna USB rešitev? Najlepša hvala za odgovor!
lp
- OmegaBlue
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: A1 Konkurenca ;)
Re: Wifi preko USB?
Ne ni ga, in sv2m ni ravno "star".
No ja, star... kaki 2 leti ga imam verjetno že. Se pravi takega modema z wifi ni. Nekatere siolove se baje da zmodificirati. A je potem res najbolje kar router kupit?
na t2ju nimaš druge opcije kot da nabaviš router. ampak glej, da kupiš ROUTER in ne dostopne točke! pa ne kupi najcenejšega, ampak neki kvalitetnega, ker svoj zanesljivodelujoč router lahko uporabiš pri kateremkoli operaterju.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist ... rtType=asc
http://www.mimovrste.com/katalog/1021/o ... rjevalniki
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist ... rtType=asc
http://www.mimovrste.com/katalog/1021/o ... rjevalniki
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Če se ti ne mudi z nakupom routerja, ti priporočam, da počakaš kak mesec ali dva...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
A lahko namigneš v kaj bo čez mesec ali dva? Seveda, vezano na router.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
nekaj brezžičnega naj bi bilo, venadr ne vem kaj in točno kdaj, kot je rekel NoName počaki še mesec ali dva pa bo kaj več novega
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
Morda pa mu NoNamejev namig ne bo ustrezal in bo brez veze izgubil par mesecev....če je že vržena kost, naj bo vsaj malo mesa na njej...
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
FuriousG : pojdi v prvo trgovino ki imajo routerje in kupi enega za 30 eur, bo čist ok za tvoje potrebe.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
V tej fazi ne morm nič več povedat, morebiti bom lahko dal že naslednji teden kako kost za glodat
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
telemach da tudi wifi zraven se mi zdi, tko da mal pričakovano
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Telemach lahko ma svoj WIFI
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Ja - pri WiFi ju je važno tudi domet in stabilnost
Doma sem imel na testu enega "predelanega" SV2M104 pa nisem bil zadovoljen z njim (in še kdo drug ne) in zato niso šli v promet
Tisti za katere sem slišal, da pridejo pa so pravi bombončki - multipraktik v lični škatlici
Pa pustimo še kak teden "času čas"
Doma sem imel na testu enega "predelanega" SV2M104 pa nisem bil zadovoljen z njim (in še kdo drug ne) in zato niso šli v promet
Tisti za katere sem slišal, da pridejo pa so pravi bombončki - multipraktik v lični škatlici
Pa pustimo še kak teden "času čas"
verjetno mala možnost za 802.11ac eh ?