Težave s hitrostjo....

Vse o T-2 internetu

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 22. jan 2018 ob 10:59

Načeloma nič kaj ni javljeno...
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4737
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a cslesce » 22. jan 2018 ob 11:17

a pogledaš za xxx? vse sem resetiral...isto sranje.
Zadnjič spremenil slow_slow, dne 22. jan 2018 ob 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: id v xxx
Slika
cslesce
Navdušenec
 
Prispevkov: 563
Pridružen: 1. okt 2011 ob 17:21
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 22. jan 2018 ob 11:24

Pogledam in javim...
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4737
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a cslesce » 22. jan 2018 ob 11:26

đeeze zdaj je pa čudežno ok...krneki no.
Slika
cslesce
Navdušenec
 
Prispevkov: 563
Pridružen: 1. okt 2011 ob 17:21
Kraj: Kranj
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 22. jan 2018 ob 11:28

Sem ni na Zs nekaj poslal.
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4737
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a krho » 8. feb 2018 ob 09:38

A se samo meni v Kranju že drugi dan internet, predvsem pa tujina vleče kot smrkelj. Da odpre gmail.com traja 20s+
Al je mogoče problem samo na tistih, kateri so ipv6? Ker twitter recimo ni, pa odpre včasih hitro včasih počasi...
Hm. Samo ni samo ipv6.. eclipe.org recimo ni na pv6 pa je sedajle trajalo 40s za pageload.
krho
Znanec
 
Prispevkov: 97
Pridružen: 3. mar 2008 ob 14:20
T-2: Že imam
Paket: T3Giga + 20/20 + M + M (FFTH)

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a RejZoR » 30. maj 2018 ob 13:14

Huh, kaj se dogaja z uploadom? Speedtest mi pri paketu 100/10 ne gre nad 6Mbps uploada. Prej pa je šlo vedno celo za mišjo dlako nad 10Mbps. Probal z večimi serverji na Speedtestu. Download pa je vedno okoli 94Mbps kar je sprejemljivo.
Uporabniški avatar
RejZoR
Model
 
Prispevkov: 348
Pridružen: 30. okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - T4 Mega 100/10

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a RejZoR » 1. jun 2018 ob 07:01

3-4 Mbps pri paketu z 10 Mbps. WTF ?
Uporabniški avatar
RejZoR
Model
 
Prispevkov: 348
Pridružen: 30. okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - T4 Mega 100/10

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 1. jun 2018 ob 09:03

Ti si BRO? Lahko (za test) poskusiš tako, da Innboxa odstraniš, na WAN svojega routerja nastaviš isti MAC, kot ga ima Innbox na WAN-u, ter ga direktno priklopiš na Telekomov ONT.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1126
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a atepej » 1. jun 2018 ob 09:08

že ima.
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 2939
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a AJ-R » 4. jun 2018 ob 19:41

Zdravo,

Danes so mi priklopili 100/10 optiko, speedtesti mi kažejo max 40/10.
Kaj lahko storim?

lp,
A
AJ-R
Novinec
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 10. nov 2012 ob 13:28
T-2: Že imam

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a oyoy » 4. jun 2018 ob 19:42

preko wifi ali kabla?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1307
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a AJ-R » 4. jun 2018 ob 20:07

Preko WiFi - 300 Mbps router priklopljen.

Sicer speedtest.net sfejka 90/10, ampak mi recimo strani kot so, www.Testmy.net in http://speedof.me/,... konsistentno pokažejo realnih 40/10.

lp,
A
AJ-R
Novinec
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 10. nov 2012 ob 13:28
T-2: Že imam

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 4. jun 2018 ob 20:23

Testira se na kabel.

Preko wifi boš dober če ti nese več kot 40, če boš hotu več boš moral kupiti boljši wifi router in boljšo wifi kartico v svojem računalniku.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6174
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave s hitrostjo....

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 4. jun 2018 ob 20:23

Haha... "sfejka" :) Pa saj v task managerju vidiš, kakšna je dejanska hitrost... ni treba slepo verjeti speedtestom... jaz imam 40/20, speedtest.net mi pokaže 38/19, testmy.net mi pokaže 20/12, speedof.me pokaže 35/20. Glede na realno stanje (recimo torrenti) ti lahko povem, da je speedtest.net še najbližje. Pač... daj downloadat nek torrent in spremljaj dejansko hitrost.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1126
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Internet

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 9 gostov