BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 398
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 22. Mar 2020 ob 16:59

Bi bilo fajn, če bi novi Horizont (kje je?) v profilu imel jasno navedeno na katerem tipu "bitnega toka" si in kakšne omejitve to prinaša, ne da moraš za vsak drek skoz nekomu težit, da ti pol vržejo pred nos "sej je blo v drobnem tisku vse razloženo, tam v enem dropdown menuju na strani a veš". In tud da sami menuji jasno odražajo kaj potem lahko dokupiš oz nadgradiš. Ne da imaš vedno na voljo vse opcije, si nadgradiš in pol dobiš klic ene tete oz strica, da pa to ne gre zaradi X razloga. Če bi to laufal kot je treba bi si folk sam prek Horizonta vse urejal pa še manj dela bi imel s klici okoli vprašanj in bedarij ker infrastruktura ni povezana z nadzorno ploščo uporabnika.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4994
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 22. Mar 2020 ob 17:07

Če sem pravilno videl je pripravljeno tako, da boš imel opcije specifično glede na to kar lahko imaš... bolj fleksibilno narejeno.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Mar 2020 ob 17:11

In kdaj bo to ? Predvidevam da zdaj vse stoji zaradi situacije pri nas (in drugod)...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Mar 2020 ob 17:12

Do konca pandemije se delajo samo nujne zadeve https://www.t-2.net/novice/poslovanje-t ... nih-razmer
Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4994
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 22. Mar 2020 ob 17:44

Trenutno se dela od doma... v večini tudi posodabljanje takih zadev še napreduje. počasneje ampak na vsem se dela!

Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
Prispevkov: 398
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a RejZoR » 22. Mar 2020 ob 20:49

slow_slow napisal/-a:
22. Mar 2020 ob 17:07
Če sem pravilno videl je pripravljeno tako, da boš imel opcije specifično glede na to kar lahko imaš... bolj fleksibilno narejeno.
To bi bilo super, ker trenutni sistem je totalna zmeda in vbistvu bolj škoduje T-2 kot pa koristi v smislu, da bi se folk v miru in zavestno odločal za dokupovanje dodatnih funkcij in kapacitet ne da ti jih pol 3/4 odpikajo ker kao ne gre za tvojo linijo ali paket. Če pa ti že sistem v naprej omeji z neko obrazložitvijo zakaj pa bo super.

Odgovori