Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a bushi » 6. maj 2018 ob 15:03

Hvala, za odgovor. Bom moral počakat na nek firefox update al nekaj.

Sedaj sem še enkrat šau preverjat youtube in mi napisalo da nimam.
Slika

Codecov pa tudi ne morem instalirat, saj mi napise napako, ki sem jo prej postal.

Bom moral do tačas presedlat na Chrome.
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon
Uporabniški avatar
bushi
Znanec
 
Prispevkov: 96
Pridružen: 4. okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 6. maj 2018 ob 18:45

Pa si poskusil vse različne verzije "media feature pack", ki so linkane tukaj (potrebuješ x64 verzijo)? https://support.mozilla.org/en-US/kb/fi ... ox-windows

Posodobitev firefoxa ti ne bo pomagala, ker iz licenčnih razlogov h264 kodeka ne bodo vgrajevali v browser... moral si boš usposobiti na sistemskem nivoju. Mogoče je problem, ker imaš "insider preview" (samo ugibam)...
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1017
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a wickedboy » 6. maj 2018 ob 19:39

Jaz imam isto verzijo FF pa mi zadeva deluje bp. Tako da ni kriv FF, očitno ti nekaj manjka kar ti poskušajo dopovedati
wickedboy
Znanec
 
Prispevkov: 98
Pridružen: 3. okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 6. maj 2018 ob 19:45

Sem še malo pogooglal... "media feature pack" se mora ujemati s tvojo windows verzijo (ti imaš 1803)... tale bi moral biti pravi: https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... eaturepack
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1017
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a albundy » 15. maj 2018 ob 13:19

Zakaj na aplikaciji ne morem gledati Eurosporta? Ali ga kunkurenca ima??
Uporabniški avatar
albundy
Znanec
 
Prispevkov: 68
Pridružen: 15. nov 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA 200/20

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a oyoy » 15. maj 2018 ob 13:35

odgovor na tvoje drugo vprašanje je ja.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1290
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a diolen » 15. maj 2018 ob 13:38

albundy Napisal/-a:Zakaj na aplikaciji ne morem gledati Eurosporta? Ali ga kunkurenca ima??

Na Telekomu imaš oba v HD verziji
diolen
Novinec
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 8. maj 2013 ob 07:46
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a albundy » 15. maj 2018 ob 13:38

Eh T2, zakaj tega ne porihtate. Nisem tip ki be se selil od operaterja do operaterja in sem na T2 že zelo dolgo. Ampak, dajte malo pogledat okoli ( konkurenco) in iti v korak z njimi oz. jih prehiteti.
Uporabniški avatar
albundy
Znanec
 
Prispevkov: 68
Pridružen: 15. nov 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA 200/20

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 15. maj 2018 ob 14:29

Ne vem komu ti to govoriš.... saj nobeden z vrha tukaj ne sledi ta forum....
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 5986
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a albundy » 15. maj 2018 ob 19:54

Včasih so bili tu gor tipi, ki so imeli stik s T2. če nihče ne bere potem je forum brezvezen. lajanje v luno.
Uporabniški avatar
albundy
Znanec
 
Prispevkov: 68
Pridružen: 15. nov 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA 200/20

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a g33k » 15. maj 2018 ob 20:19

T-2jevci ki so aktivni na temu forumu niso na pozicijah, da bi lahko odločali o teh stvareh.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:
g33k
Guru
 
Prispevkov: 877
Pridružen: 8. sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a albundy » 16. maj 2018 ob 11:44

Lahko pa zadeve prenesejo naprej, a ne?
Tudi na FB so zadnjič neki fantje na VELIKOOOO pljuvali čez T2. Jaz sem jih pa pohvalil. In tudi tam se je nekdo od T2 vključeval v debato in pojasnjeval zadeve.
Uporabniški avatar
albundy
Znanec
 
Prispevkov: 68
Pridružen: 15. nov 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA 200/20

Re: Web tv2go preko brskalnika https://tv2go.t-2.net/

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 16. maj 2018 ob 12:18

Saj se zadeve predajo naprej...
Verjetno sem jaz kaj komentiral preko FB :D
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4723
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Prejšnji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: dominus, Nwanko registriranih in 8 gostov