Odgovor
Napisal/-a Domini » 16. Jan 2015 ob 17:23
Heh trenutno sem drugače zelo zadovoljen z Pando, ima enega najboljših letošnjih in še posebej lanskih rezlutatov z Panda Cloud Antivirusom po novem Panda Antivirus, je med najboljšimi antivirusnimi na trgu.
Drugače kupovat ne nameravam nekih Nod32, in tudi iz travnika jih nisem nikoli uporabljal, ker kakor vidim pri sosedu in prijatelju ki ima Nod32 iz travnika se ne obnese. Ne mislim formatirat računalnik na usake par meseceu.
Ko rihtam prijateljem računalnike dam vedno gor ali Panda Antivirus Free in Comodo Firewall free , ali pa Comodo Internet Security Free ker se po mojih izkušnjah najbolj obnese.
Da bi menjal me ne zanima, bil sem dolgo časa na Comodu Free in Pandi Free ko pa se je pokazala možnost za Panda Pro na T2ju sem zagrabil priložnost in naročil Pando. Na maminem račlunalniku imam Panda Antivirus Pro in na mojem imam Global Protection.
Zato pa me zanima kako je z verzijo 2015 ker bi rad imel najnovejšo zaščito, kr bi moralo biti tudi v interesu T2ja , da poskrbi za čimboljšo varnost uporabnikou če že trži nekakšno Antivirusno zaščito.
Tudi sem že omenil da konkurent Siol ponuja nadgradnjo na najnovejšo različico Pande to je 2015 ki je zunaj že okoli pol leta. T2 bi lahko premislil o čem podobnem.
Probal sem tudi ključ od Panda 2014 od T2ja na official Panda 2014 in NE PRIME, prav tako tudi ne prime na Panda 2015 official, torej je to domena T2ja, ki ne kaže pretiranega interesa za posodobitev.
Pa LP
Domini