Fail! Kaj pa 059000000?
V glavnem, to je fail. Simobil je imel včasih 0804040, nato 080 40 40 40, nato 040 40 40 40, amis je vedno imel 0802010, sedaj ima samo to bedno A1 številko.
Telekom ima mobitelovo 041700700, ravno tako siolovo 0801000. Res ne vem, kako si te, ki so pri "koritu" ne morejo privoščiti 080 številke, medtem, ko si firme to lahko privoščijo, pa čeprav so iz drugih panog.
Še telesmeh ima 080
Sem pa opazil, da so postali pri telekomu čudni. Pokličeš, ti povedo, da je gužva in te prekinejo. WTF?? Ali pa rečejo, da prijavi napako preko neta... Kaj pa če net ne dela?
Naslednja zadeva so mobi uporabniki. 0,18€/min je tarifa. In nekdo, ki mora klicat na center, čakat 10 minut... Super, res.
Potem, recimo, da jim dol pade mobilna ali stacionarna telefonija, moraš najti nekoga, ki ima drugega operaterja, da opraviš telefonski klic in prijaviš napako.
So pa centri za pomoč zelo slabi zadnje čase. Spomnim se časov, ko je bil mobitel še ime. Profesionalci na liniji. Sedaj ni P od profesionalcev. Ravno tako amis. Tam so celo nekaj znali, medtem ko sedaj, komje A1, je katastrofa. T-2 itak fura študente se mi zdi da kar od začetka. Katastrofa od klicnega centra.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.