RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

Vse o T-2 IP televiziji

RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 17. jul 2018 ob 19:00

T-2 je kot prvi IPTV operater v Sloveniji ponudil rdeči gumb (Red button) za dostop do RTV 4D aplikacije na programih SLO 1, SLO 2 in SLO 3

http://www.blog.uporabnastran.si/2018/0 ... -in-slo-3/
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6150
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a Gllmour » 18. jul 2018 ob 00:45

:pivo: :pivo: :pivo:
Gllmour
Uporabnik
 
Prispevkov: 39
Pridružen: 24. jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a webmaher » 18. jul 2018 ob 12:20

Rdeči gumb ma veljavo samo pri BBCju...sicer pa Telesmeh ima to že lep čas tko da ne prvoaprilske vn metat :mrgreen:
webmaher
Nergač
 
Prispevkov: 1848
Pridružen: 8. okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a asgard » 18. jul 2018 ob 12:43

Bo treba prov poiskat kje so ti slo1 2 in 3, ka odkar so drugi kanali, ti zame sploh ne obstajajo :D
Uporabniški avatar
asgard
Model
 
Prispevkov: 249
Pridružen: 13. mar 2009 ob 15:23
Kraj: Idrija
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 18. jul 2018 ob 12:48

webmaher Napisal/-a:Rdeči gumb ma veljavo samo pri BBCju...sicer pa Telesmeh ima to že lep čas tko da ne prvoaprilske vn metat :mrgreen:

Prvi na IPTV. Telemach tega nima na IPTV. HBB TV je bil narejen za DVB-T/C/S. Tako da ni nobena umetnost, da ga Telemach na kabelski ze ima.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1113
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 18. jul 2018 ob 16:02

To bo dolgoročno zamenjava za teletext ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6150
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 18. jul 2018 ob 16:07

Taka je ideja. Ampak dvomim, da bo to kmalu.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1113
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 18. jul 2018 ob 16:21

Me pa zanima kakšen je dogovor med RTVSLO in T2 ter ostalimi operaterji, koliko ima T2 od tega, kdo je plačal integracijo RTV 4D v GUI.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6150
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a 007Gogi » 18. jul 2018 ob 17:04

Pa sj noben ne gleda RTV programov.
007Gogi
Uporabnik
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 17. dec 2008 ob 00:00
Kraj: Ljubljana-Bežigrad
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 18. jul 2018 ob 17:09

Saj imaš na home screenu od STB-ja ali pa tv2go kategorijo najbolj gledanih programov. Pa lepo vidiš, da je takoj za POP TV-jem in Kanalom A že SLO 1 in SLO 2. Vse ostalo je pa DALEČ zadaj po gledanosti.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1113
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a zagor256 » 18. jul 2018 ob 19:58

A na motoroli Vip1003 pa tega ne bo?
zagor256
Novinec
 
Prispevkov: 9
Pridružen: 12. maj 2014 ob 21:05
T-2: Že imam
Paket: t-4 giga

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 18. jul 2018 ob 20:00

Veste kaj je velika slabost, previjanje naprej .... moraš uporabljat smerne tipke in tipko OK....
Ne vem ali je tako težko narest da bi za previjanje uporabljali dejanske tipke na daljincu ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6150
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: RTV 4D v stb GUI : rdeči gumb na SLO1, SLO2 in SLO3

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 18. jul 2018 ob 20:05

zagor256 Napisal/-a:A na motoroli Vip1003 pa tega ne bo?

Trudijo se, da bi bilo. Ni pa nobene garancije, da res bo (pač je že stara in počasna naprava).
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1113
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam


Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: kaka13 registriranih in 4 gostov