Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Splošni pogovori o T-2

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 8. jan 2019 ob 22:41

Denis Pavliha Napisal/-a:
borutbolc Napisal/-a:V nastavitvah poišči kakšen Screen Format adjustment. Tam pa kakšen fit to screen ali pa zoom...


Pri uporabi T-2 appa je "screen format" greyoutan. Pa tudi sicer se je GUI T-2jevega middlewarea prikazoval čez celoten panel TVja, samo video stream za večino SD programov pa je bil v windowu.

THJ Napisal/-a:Izključi TV iz napajanja in nazaj.


Hvala, to je odpravilo težavo. Morda veš, zakaj je bil potreben reboot OS?

Edit: težava se je po nekaj časa vrnila. Res zoprno.

Hvala še enkrat,
LPd


Lahko bi napako pripisal svojemu TVju :grrpc:
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 726
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a platar » 9. jan 2019 ob 09:39

platar Napisal/-a:Ja preko kodija jih ne vidim. Preko stb-ja normalno dela vse, kar imam naročeno. Ni zunanjih virov. Mogoče bi pomagalo aplikacijo zagnati direkt nisem še ravno preveril vseh možnosti ampak, če player nima ustrezne podpore je verjetno v tem keč. Bom preveril še v tej smeri, če gre dodati DRM oz.widevine v player. 8)

Stvar je sledeča, ker je ta widevine L1 kar zajeban in kljub rootanju ni zagotovila, da bo vse delalo sem se vdal in naročil Mibox na T-2ju, glede nato, da mi Zidoo ne šteka preko wifi-ja pričakujem, da tudi Mibox nebo, glede na podatke routerja o hitrosti, ki na 5GHz presega 150Mb/s mislim da ni bojazni, tako da kablov se bom upam dokončno znebil.
Naslednja misija, ki mi ne da miru pa je kako prepričati telekom, katerega optični kabel mi teče preko parcele po zemlji cca 15m od hiše (smo dali soglasje da jim ni bilo treba prekopati ceste za napeljavo optike do smučišča), da mi naredijo prilkjuček.Bemti vse vasi v okolici že imajo optiko v centru pa nič :nevem: ...
Zadnjič spremenil platar, dne 15. jan 2019 ob 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
platar
Novinec
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 20. apr 2010 ob 09:41
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 9. jan 2019 ob 10:15

Daj podatke na ZS, pa preverim glede optike.
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 726
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a Denis Pavliha » 9. jan 2019 ob 16:31

ciril88 Napisal/-a:Lahko bi napako pripisal svojemu TVju :grrpc:


Zdravo, Ciril.

Nikjer nisem napisal, komu pripisujem napako. Povsem možno. Bolj mi je važno, da najdem rešitev (zaenkrat imam vsaj workaround z resetom).

LP
Denis Pavliha
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 6. jan 2019 ob 17:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL TV+TEL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a lolo22 » 12. jan 2019 ob 19:24

Pozdravljeni

Sem novinec na forumu, a že s prvo težavo. Na tv box H96 MAX X2 Amlogic S905X2 Android 8.1 sem inštaliral
T2go in zadevo povezal z hdmi kablom s tv-jem. Aplikacija se normalno zažene, sprejme prijavo, vendar ko zaženeš
program, na tv-ju zvok je, slika pa je črtasto nerazpoznavna. Zamenjal sem tri hdmi kable, probal na več tv-jih,
vendar težave ne znam odpraviti. Zato prosim za pomoč.

Hvala in lep pozdrav-
lolo22
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 12. jan 2019 ob 17:52
T-2: Že imam
Paket: t3 tera

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a rossi » 12. jan 2019 ob 20:48

T2go (tv2go) ni enako T2 TV aplikaciji... kaj si namestil?
rossi
Navdušenec
 
Prispevkov: 701
Pridružen: 16. dec 2007 ob 19:27
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a lolo22 » 13. jan 2019 ob 12:34

Pozdravljen

Namestil sem t2go. Zakaj ta ne dela na tv boxu tako kot na pametnem telefonu?

Lp
lolo22
Začetnik
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 12. jan 2019 ob 17:52
T-2: Že imam
Paket: t3 tera

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a rossi » 13. jan 2019 ob 13:17

Potem najbolje, da vprašaš tukaj... viewtopic.php?f=3&t=7197&p=246695#p246695
rossi
Navdušenec
 
Prispevkov: 701
Pridružen: 16. dec 2007 ob 19:27
Kraj: Litija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 13. jan 2019 ob 16:46

Tako je, TV2Go NI narejen za Android box, ampak je druga aplikacija T2 TV, poišči pravo temo.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6903
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a Nwanko » 13. jan 2019 ob 18:50

A še komu drugemu ponagaja prehod zvoka na zunanje zvočnike, če npr. dam na HBO,nastavim Dolby Digital mi govor predvaja v sprednjih in zadnjih zvočnikih namesto v centru. Ko hočem nastavit nazaj mi tega ne naredi potem mi pa na vseh programih kaže Dolby Digital,vse dokler ne zaprem aplikacije in ugasnem zvočnike. So pa Z-5500 direkt z optiko na Tv povezani.
Nwanko
Uporabnik
 
Prispevkov: 31
Pridružen: 16. nov 2015 ob 09:51
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a blackmack » 17. jan 2019 ob 18:24

Za aplikacijo priporočam, da se doda možnost za overscan videa. Če se app izvaja direktno na TV-ju ni možno zanj nastavljat overscana in video ni čisto do roba in se vidijo črte ipd...
Če se pa izvaja na android boxu, se pa lahko overscan nastavlja na TV-ju.

Vsaj na mojem Philipsu je tako.
Slika
blackmack
Navdušenec
 
Prispevkov: 619
Pridružen: 7. okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a RejZoR » 20. jan 2019 ob 17:22

Kje hudiča sploh dobiš T-2 TV aplikacijo? Kero kol napravo sem probal je GooglePlay sploh ne pokaže. Ne na telefonu in ne na Android boxu...
Uporabniški avatar
RejZoR
Nadebudnež
 
Prispevkov: 380
Pridružen: 30. okt 2007 ob 00:13
T-2: Že imam
Paket: FTTH/BRO - Oranžni Optimum

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 20. jan 2019 ob 17:24

Očitno nimaš nobene Android TV naprave. https://play.google.com/store/apps/deta ... tv.android

Boš moral poiskati APK in ga ročno naložiti. Nekje v tej temi je bil že objavljen link.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1498
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a ervins » 20. jan 2019 ob 20:57

Je že kaj znano kdaj bo aplikacija na voljo za LG Web OS ? :rtmT2:
Slika
Uporabniški avatar
ervins
Model
 
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. nov 2006 ob 16:36
Kraj: Kranj/Primskovo
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a 007Gogi » 21. jan 2019 ob 22:16

Kot zgleda ne še prav hitr.Bo treba TV menat.
007Gogi
Uporabnik
 
Prispevkov: 41
Pridružen: 17. dec 2008 ob 00:00
Kraj: Ljubljana-Bežigrad
T-2: Že imam
Paket: 500/100

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Splošno

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov