Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3192
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 10. Nov 2023 ob 13:44

Mah... s tem HBO MAX malo bluzijo. V zahodnih državah je to že samo MAX, pri nas pa HBO MAX. In to sta dejansko dva različna appa. Na Fire TV sploh ni "naše" HBO MAX aplikacije. Če boš želel gledat na Fire TV, si boš moral app sideloadat... https://www.apkmirror.com/apk/warnermed ... -download/

RAST
Model
Prispevkov: 240
Pridružen: 16. Nov 2008 ob 13:23
T-2: Že imam
Paket: Optika 400/50+TV

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a RAST » 14. Nov 2023 ob 08:55

Hvala za odgovor, sem uspel sideloadat HBO MAX aplikacijo na Amazon Fire Stick TV 4K. In sedaj, kako za vraga se prijaviti v HBO MAX? Ob prijavi mi ponuja email in geslo ali pa prijavo preko providerja, torej preko T2 kjer imam oranžni optimum HBO. Treba je menda dobiti kodo za vnos, ampak na Horizontu dobiš kodo za nove naročnike, jaz pa že imam HBO MAX. Se ne znajdem več, vsak namig bi bil dobrodošel....Sicer sem vprašal tudi na T2 preko maila in čakam na odgovor!

Hvala in lep pozdrav!


vmat
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 21. Jan 2023 ob 10:28
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a vmat » 26. Nov 2023 ob 18:31

Eno vprašanje. Imam več televizij in imam več profilov. Sedaj me zanima ali je kako možno urediti zaporedje profila, ki se prikaže prvo ob zagonu aplikacije. Rad bi določil kateri profil je prvi, pa ne najdem te nastavitve.

Lahko je na več televizijah isto zaporedje, samo rad bi si nastavil kateri je prvi.

vmat
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 21. Jan 2023 ob 10:28
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a vmat » 26. Nov 2023 ob 18:41

Sem že videl, da si televizija sama zapomni zadnji izbran profil in da tistega na vrh.

Ali je to slučajno na aplikacijo možno imeti avtomatsko? Ker arris, se avtomatsko prijavi na zadnji profil, aplikacija pa ne.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3192
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Nov 2023 ob 19:24

Na vrhu je vedno zadnji profil, ki je bil uporabljen na tej napravi. Tudi aplikacija gre avtomatično v zadnji uporabljen profil... razen, če iz nekega razloga ni bila lepo zaprta.

vmat
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 21. Jan 2023 ob 10:28
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a vmat » 2. Dec 2023 ob 16:12

Aplikacija na LG televiziji ne gre avtomatsko v profil, temveč ga moraš izbrati. Pa ni važno kako se aplikacija zapre. Tudi če jo pravilno ustaviš, se pri naslednjem zagonu najprej pojavi izbira profila. Zadnji profil je pa res vedno zgoraj kot sem že napisal.

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 192
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 3. Dec 2023 ob 05:45

Res je, pa tudi nastavitev si ne zapomni.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3192
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 3. Dec 2023 ob 09:08

Očitno bug…

thedom
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 11. Maj 2021 ob 14:28
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a thedom » 23. Jan 2024 ob 17:28

Stvar je sledeča. Trenutno imam T2 paket T4 z XL shemo (Arris) in zraven še plačujem T-2 tv2go Mini (0,99 €).

Zdaj pa bi rad, da bi lahko gledal TV preko Google TV Chromecast v Avstriji. Kaj moram v Horizontu naročiti, da si bom lahko na Chromecast naložil aplikacijo in se potem prijavil z mojimi T2 podatki? https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US

Na Horizontu najdem T-2 tv2go, ki pa, kolikor vem, deluje samo na mobilnih napravah, tablicah in brskalnikih?
Je "SmartTV" to kar iščem, kljub temu, da gre za Chromecast? Po dodani napravi, bo mi T2 zaračunaval 2,49€ na mesec?

Trenutno imam tam EON TV in vse deluje bp, zdaj pa bi rad zamenjal EON aplikacijo za T2 TV.

Hvala

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3192
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 23. Jan 2024 ob 19:33

Če želiš T-2 TV aplikacijo na Google TV, potem jo je treba aktivirat na horitzontu. Saj ti že v aplikaciji piše, na katerem linku je treba aktivirat napravo... in ta link te pripelje na smart tv stran od horizonta. Ja... trenutno T-2 za to zaračunava 2.5€ mesečno za vsako dodano napravo. Ampak pozor... uradno je smart TV aplikacija na voljo le na domačem naslovu. Če boš želel, da ti brez prekinitev deluje v Avstriji, boš potreboval še VPN do doma.

Druga opcija pa je, da preprosto castaš iz mobilne aplikacije na Chromecat. To je pa "brezplačno" (del tv2go storitve, ki jo že plačuješ).

thedom
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 11. Maj 2021 ob 14:28
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a thedom » 23. Jan 2024 ob 22:57

Hvala za odgovor, ob koncu tedna lahko probam kako in kaj...
mikrohard napisal/-a:
23. Jan 2024 ob 19:33
uradno je smart TV aplikacija na voljo le na domačem naslovu.
Na to pa sem čisto pozabil, res. Bom potem-takem nekako usposobil VPN.

Hvala še enkrat.

mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV s tvOS, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA

Odgovor Napisal/-a mesnati » 19. Feb 2024 ob 14:51

starfotr napisal/-a:
24. Jun 2023 ob 07:12
d_g napisal/-a:
20. Jun 2023 ob 15:05
Telekom je svojo TV aplikacijo NEO Lite iz ene skrajnosti (prej je bila zaprta v domače wi-fi omrežje) preselil v drugo (deluje v celotni EU, na vikendu v slo omrežjih itd..). Kvaliteta je relativna dobra, večji del programov je v 1080p. Niso sicer vsi programi kot na boxu, večina pa. Doplačilo je majhno 1,9 € mesečno. Škoda, ker tudi T-2 svojim rednim naročnikom ne ponudi aplikacijo T2 TV, da bi jo odnesli v domače ali morske kraje izven domačega T-2 omrežja....
Vzpostavi VPN do domače mreže pa bo delala kjerkoli na svetu.
Zdravo!
Maš kaki "how to" mogoce? Referenca?
Jaz namrec na HRV: imam Philps TV in nalozeno T-2 aplikacijo ... ampak pravi, da ne morem gledat T-2 TV-ije ker ni omogoceno. Sem vpisal in registriral napravo na HRV: .

Kako naredim ta VPN oz. kaj vse moram skonfigurirat? A moram TV prinest v SLO in registritrat applikacijo al kak to gre?
Tnx!
M.
Slika

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 20. Feb 2024 ob 00:21

Tak instant recept bi bil, da doma na svojem routerju ustvariš OpenVPN server, .ovpn profil oz. datoteko izvoziš in skopiraš na USB ključek, na Philips Android oz. Google TV namestiš OpenVPN aplikacijo in tam prek USB ključka uvoziš omenjeni profil.

Tako se boš s TVjem povezal na domač router in boš navidezno v SLO...
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mesnati » 20. Feb 2024 ob 08:09

SL4FKO napisal/-a:
20. Feb 2024 ob 00:21
Tak instant recept bi bil, da doma na svojem routerju ustvariš OpenVPN server, .ovpn profil oz. datoteko izvoziš in skopiraš na USB ključek, na Philips Android oz. Google TV namestiš OpenVPN aplikacijo in tam prek USB ključka uvoziš omenjeni profil.

Tako se boš s TVjem povezal na domač router in boš navidezno v SLO...
SL4FKO ...hvala! Ali je tudi mozno to naredit iz ene masine (vpn server), ki jo imam skozi prizgano? Na routeru (po defaultu) nimam moznosti instalirat VPN. (TP-LINK AX-5400). Na zunanjem T-2 routeru pa itak nimas tega kot opcijo ?
Slika

Odgovori