Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mesnati » 20. Feb 2024 ob 09:36

CLIENT: Ali se lahko na oddaljenem routeru (v tem primeru na hrvaskem) uporablja bilo kateri VPN online service (v kolikor ga router seveda podpira)? SERVER: Ali moram postavit "lokalnega" v SLO na moji masini oz. routeru ?
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Feb 2024 ob 15:02

Če želiš uporabljat T-2 TV aplikacijo, mora bit domač VPN (ker bo app deloval samo na domačem naslovu... pri sosedu v Sloveniji tudi ne bo delal).

JM123
Znanec
Prispevkov: 86
Pridružen: 1. Feb 2021 ob 10:08
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a JM123 » 21. Feb 2024 ob 08:14

Box pa dela v drugem omrežju ? Ker mene so iz T2 preklopili na A1, pa mi je box še vedno delal

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9259
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 21. Feb 2024 ob 09:44

Pa ne za dolgo.

mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mesnati » 21. Feb 2024 ob 11:10

Ima kdo mogoce "how to" za postavit OpenVPN server na lastni masini? Oz. še client config?
Thanks!
Slika

thedom
Faca
Prispevkov: 113
Pridružen: 11. Maj 2021 ob 14:28
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a thedom » 21. Feb 2024 ob 11:43

MrTwelveTrees napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 09:44
Pa ne za dolgo.
Mogoče veš kako dolgo delujejo v drugem omrežju? Meni že skoraj 1 mesec dela SmartTV app v avstrijskem omrežju.

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 21. Feb 2024 ob 12:43

mesnati napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 11:10
Ima kdo mogoce "how to" za postavit OpenVPN server na lastni masini? Oz. še client config?
Thanks!

https://www.google.com/search?q=how+to+ ... vpn+server
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mesnati » 21. Feb 2024 ob 12:59

SL4FKO napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 12:43
mesnati napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 11:10
Ima kdo mogoce "how to" za postavit OpenVPN server na lastni masini? Oz. še client config?
Thanks!

https://www.google.com/search?q=how+to+ ... vpn+server
SL4FKO ...tnx! TO sem ze videl ... ampak rad bi , ce ima nekdo konkreten primer za T-2?

TO bi dosti bolj pomagalo.
LP
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9259
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 21. Feb 2024 ob 17:36

thedom napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 11:43
MrTwelveTrees napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 09:44
Pa ne za dolgo.
Mogoče veš kako dolgo delujejo v drugem omrežju? Meni že skoraj 1 mesec dela SmartTV app v avstrijskem omrežju.
Sam tih bodi pa glej. :namrec: :owned:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 21. Feb 2024 ob 17:57

Občasno omejevanje na domač priključek zaradi tehničnih težav ne deluje... ampak je to ponavadi samo začasne narave. Mislim, da smo trenutno znotraj takega obdobja.

mesnati
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 12. Dec 2022 ob 15:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a mesnati » 25. Feb 2024 ob 17:55

mesnati napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 12:59
SL4FKO napisal/-a:
21. Feb 2024 ob 12:43

Noben? :/

https://www.google.com/search?q=how+to+ ... vpn+server
SL4FKO ...tnx! TO sem ze videl ... ampak rad bi , ce ima nekdo konkreten primer za T-2?

TO bi dosti bolj pomagalo.
LP
Slika

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 7. Mar 2024 ob 09:31

Na T-2 oz. Innboxovih routerjih ne moreš nastaviti OpenVPNja... Za te podvige rabiš svojega...
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 7. Mar 2024 ob 09:32

Na T-2 oz. Innboxovih routerjih ne moreš nastaviti OpenVPNja... Za te podvige rabiš svojega...
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 7. Mar 2024 ob 09:36

mesnati napisal/-a:
20. Feb 2024 ob 08:09
SL4FKO napisal/-a:
20. Feb 2024 ob 00:21
Tak instant recept bi bil, da doma na svojem routerju ustvariš OpenVPN server, .ovpn profil oz. datoteko izvoziš in skopiraš na USB ključek, na Philips Android oz. Google TV namestiš OpenVPN aplikacijo in tam prek USB ključka uvoziš omenjeni profil.

Tako se boš s TVjem povezal na domač router in boš navidezno v SLO...
SL4FKO ...hvala! Ali je tudi mozno to naredit iz ene masine (vpn server), ki jo imam skozi prizgano? Na routeru (po defaultu) nimam moznosti instalirat VPN. (TP-LINK AX-5400). Na zunanjem T-2 routeru pa itak nimas tega kot opcijo ?
Seveda imaš.

Pojdi pod Advanced -->VPN Server --> OpenVPN.
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

weby
Navdušenec
Prispevkov: 580
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: OD HBO

Re: Aplikacija T2 TV za smart tv, box Android, Samsung Tizen, Apple TV, LG webOS, Amazon FIRE TV, Hisense VIDAA, Philips

Odgovor Napisal/-a weby » 27. Mar 2024 ob 17:29

Ne, da se pritožujem (mogoče bi bilo bolš, če ne bi sploh nič napisal), ampak od kdaj je pa možen ogled T2 TVja preko appa izven T-2 omrežja? Meni po novem dela tudi, če imam TV priključen na omrežje od A1 Ultra :D :owned:
TV priključek imam preko Oranžnega diamanta, nimam samostojne TV storitve.

Odgovori