selitev na nov VM
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
selitev na nov VM
Ker sem tale forum nazadnje postavljal pred mnogimi mnogimi leti na fedori 23 zaradi podpore http/2, nisem je pa kaj dosti nadgrajeval, sem zaradi ranljivosti v zadnjih dneh bil primoran spet opraviti migracijo.. tokrat na malo bolj sodobno različico, in drug http servis (prej apache, zdaj nginx).... žal sem s tem podrl tiste skriptice za izpis slik, kdo že koliko časa čaka na t-2, in kdo ga že ima... verjetno zaradi kakega mod_rewrite...
Skratka... a je kak interesent, da bi tale forum posodobili na najnovejšo verzijo phpbb? verjetno bi bilo treba pripraviti kake teme, mogoč kak prevod.
Skratka... a je kak interesent, da bi tale forum posodobili na najnovejšo verzijo phpbb? verjetno bi bilo treba pripraviti kake teme, mogoč kak prevod.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Re: selitev na nov VM
Bomo neki zrihtal
Zavoljo starih dobrih časov 

Čisto svež. Nimamo še popolnega prevoda in pa seveda oranžne teme :/
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
ko si se že tako lepo potrudil, še meni spremeni status nergača, ki si ga bogami ne zaslužim več

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
O, hvala, tja pa res nismo pogledali - bom zdele naložil.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Kaj je sedaj sezona posodobitev platform (spletnih strani), ker ta forum se posodablja, www.gov.si se posodablja …. 

- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Vse zahvale @KoMar za update... Zdaj pa rabimo še enega, ki bo naredil malo bolj oranžno temo..
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Ja, z NoName ocenjujeva strošek nadgradnje na 500k €