Izklop zaslona

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1080
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Sep 2019 ob 08:56

Izklop TV zaslona

Ali je mogoče narediti oz. se razmišlja v tej smeri, da bi se pri poslušanju radia TV zaslon popolnoma izključil. Brez tiste nadležne ikone radia, ki med predvajanjem skače gor in dol.

Hvala za odgovor
Slika

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Sep 2019 ob 09:04

daj svetlost na TVju na 0 :)
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1080
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Sep 2019 ob 09:08

:D
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3279
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Sep 2019 ob 09:51

Kateri stb pa imaš?
Slika

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1080
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Sep 2019 ob 11:07

Ninam STBja. Uporabljam aplikacijo.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1574
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Sep 2019 ob 15:04

Večina smart TV-jev že ima funkcijo, s katero lahko izklopiš zaslon.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1080
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Sep 2019 ob 15:22

Mogoče kdo ve kako se to naredi na Samsungu?
Samo vseeno bi raje, da to naredi aplikacija, saj bi lahko s pritiskom na gumb vključil zaslon in videl kaj igra. Potem pa bi se po nekaj sekundah izključil.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1574
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Sep 2019 ob 16:28

Kolikor sem lahko pogooglal, je Samsung to funkcijo odstranil v 2016 in novejših modelih.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1080
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Izklop zaslona

Odgovor Napisal/-a mahi » 13. Sep 2019 ob 17:06

Ja, sem tudi sam našel, da tega ni več. Škoda. Vendar vseeno bi lahko T2 to opcijo dodal v svoj software.
Slika

Odgovori