Youtube app

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Peli
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 13. Dec 2019 ob 18:47
T-2: Že imam

Youtube app

Odgovor Napisal/-a Peli » 13. Dec 2019 ob 18:55

Pozdravljeni,
Morda kdo ve, zakaj na komunikatorju ne moremo imeti youtube app kot telekomovi uporabniki?

Rtv4d je instalirana, kar pomeni da bi lahko tudi youtube bil?
Se motim?

Hvala lepa in lep pozdrav

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 13. Dec 2019 ob 19:03

Zato, ker ti mora Google to odobriti. Na starih boxih tega ne pustijo več (ker kao ne dosegajo minimalnih standardov). Na novih boxih naj bi pa enkrat bilo.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7216
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Dec 2019 ob 19:44

Vse se vrti okoli denarja na tem svetu.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3605
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a atepej » 13. Dec 2019 ob 21:46

Morš vedet, da na STB nikoli ne bo delal, kot na Android OS.
Slika

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 644
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a THJ » 14. Dec 2019 ob 18:17

Bo bo lepo delal tudi na STB-ju. Če ima kdo Amino Kamai 7x STB naj mi na privat napiše njegovo serijsko številko (84-...). Pa bom videl kaj se da naredit.
Slika

wickedboy
Faca
Prispevkov: 180
Pridružen: 3. Okt 2015 ob 12:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a wickedboy » 14. Dec 2019 ob 20:47

THJ kako je z RTV app na 4K STBjih? Bo to sploh kdaj? Ker ni bilo tako slabo

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 644
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Youtube app

Odgovor Napisal/-a THJ » 14. Dec 2019 ob 21:06

Zna enkrat bit tudi na novejših STB-jih.
Slika

Odgovori