Težave z TV

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Beki989
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Feb 2020 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: t-4

Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Beki989 » 13. Feb 2020 ob 18:12

Pozdravljeni..

Potreboval bi nasvet. Preko t-2 sem kupil televizijo in od začetka sami problemi. Ko sem Tv dobil je delala kratek čas in od takrat težave nonstop.
Torej ko televizijo hočem prižgati takoj postane črn zaslon in nič od nje. Tudi če jo želim ugasniti kot da je zastekalo vse skupaj. Ko poskusim npr 5x potem deluje in dokler ne ugasnem dela super. Ko ugasnem spet ista zgodba.
Prišel od T-2 je menjal od tvja modem, hdmi ampak še kar ne dela. Poslana 2x na uradni servis. V prvo so nadgradili software in napisali da ne vidijo problema. Poizkusim se kar isto.. Spet pošljem in me kliče serviser kaj je narobe. Mu razložim in posljejo mi nazaj se kar nič popravljeno.
naj omenim da v prvo ko sem dobil nazaj tv niso dali mi nazaj napajalnega kabla. V drugo ko sem dobil tv iz servisa ni bilo dalinca od tvja. Sem ga dobil naknadno ko sem jih klical.

Naj še omenim da sem namesto tega tvja priklopil drug tv in deluje vedno brez kakrsnegakoli problema. Torej mora biti tv kriva :grrpc: :grrpc: :grrpc:

No danes šel v Kranj v njihovo poslovalnico in mi reče da ne more pomagati in naj klicem t-2 na 064 064 064 da posljejo tehnika. Klical in ne dobim linije nikakor.

Torej kaj svetujete kako naprej.

Hvala za odgovore vnaprej

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7258
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Feb 2020 ob 18:20

Kot prvo me zanima ali imaš na tv vmesniku vklopljeno opcijo CEC - da ti tv vmesnik ugaša / prižiga tv.
Če imaš to vklopljeno, izklopi in testiraj brez tega.

Kot drugo, bi jaz testiral brez tv vmesnika, da priklopiš navadno anteno ali kabelsko in testiraš kako se tv obnaša.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8033
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 13. Feb 2020 ob 19:13

Izklopi vse ven pa poizkusi prižgati samo Tv.
Slika


Lp, Kitl

Beki989
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Feb 2020 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Beki989 » 14. Feb 2020 ob 17:10

Torej CEC je izkljucen bil tako da to potem ni.
Poizkusil sem tudi nov hdmi kabel ~ Drug hdmi vhod.
Klical tudi t2 danes sem le notri prisel. Je rekel da se zamenja vhod hdmi. Ampak kot receno ni pomagalo.
Pravi da naj se nese na servis.
Ampak kot ze dvakrat se mi zdi da spet ne bo nič narejeno nq servisu :jao:
Zadnjič spremenil Beki989, dne 14. Feb 2020 ob 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7258
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Feb 2020 ob 17:13

Glej, testiraj brez priklopljenih naprav, samo antenski kabel, da vidiš pri čem si.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Beki989
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Feb 2020 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Beki989 » 14. Feb 2020 ob 17:16

Antenskega kabla zal nimam več

Beki989
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Feb 2020 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Beki989 » 14. Feb 2020 ob 17:17

Nič poslem nazaj na servis in bomo videli. Ampak ne vem ce bodo kaj uredili.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1331
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Skorc » 14. Feb 2020 ob 17:24

Toplo priporočam, da ne daješ na servis. Zahtevaj zamenjavo za nov izdelek ali vračilo kupnine.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Beki989
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 13. Feb 2020 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Beki989 » 14. Feb 2020 ob 19:50

Skorc napisal/-a:
14. Feb 2020 ob 17:24
Toplo priporočam, da ne daješ na servis. Zahtevaj zamenjavo za nov izdelek ali vračilo kupnine.
Ja kako pa je s tem. Kaksen je postopek ter ali so oni primorani da dajo nov tv oz kupnino?
Mogoce da dam pod Stvarno napako in se stvar zamenja in uredi?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1331
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a Skorc » 14. Feb 2020 ob 20:13

Ja, seveda ... imaš pravico do zamenjave izdelka oziroma, če se tako odločiš, do vračila kupnine. To urediš pri "prodajalcu", torej pri T-2 klubu.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7258
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Feb 2020 ob 20:38

Najprej dokaži da ima tv enako napako tudi ko niso naprave priklopljene na njega, testiraj samo preko antene, če se napaka ponovi...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8033
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Feb 2020 ob 15:53

A si poizkusil to kar sem ti napisal.
Slika


Lp, Kitl

krepki45
Model
Prispevkov: 313
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Težave z TV

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 16. Feb 2020 ob 19:45

Nič nisi napisal ,kateri tv vmesnik uporabljaš,katero znamko tvja imaš in z katero znamko je po menjavi vse delovalo ok.
Pri meni je bila težava z vmesnikom kamai in tv Philips,ko sem vmesnik ugasnil se po par urah ni več dal vklopit,sem ga zamenjal za ariss in sedaj teh problemov ni več.

Odgovori