TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 584
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 29. Maj 2020 ob 18:44

Danes sem dobil naprednejši switch, sicer pa imam v omrežju osnovne managed switche SG108E.
Novega žal ne morem pripraviti do tega, da bi multicast normalno deloval. Slike ni ali pa kocka nenormalno.

Ima kdo izkušnje s takimi switchi in kako nastaviti vse skupaj da bo delovalo? IGMP snooping sem izklopil, ampak ne "prime". Mora biti nekaj drugega.

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 6. Jun 2020 ob 15:53

Če se ne motim, je za multicast IGMP snooping potreben?

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 584
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: Kateri gigabitni Switch z multicast podporo

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 6. Jun 2020 ob 17:37

Danes sem spet vklopil ta switch, sedaj pa dela normalno. Ne vem kaj je bilo.

IGMP snooping mora biti izklopljen, sicer mi takoj preneha delat.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk


Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7458
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Jun 2020 ob 18:21

Nariši kako imaš vse vezano.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 584
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 7. Jun 2020 ob 19:45

Ja ta switch imam takoj za routerjem, potem pa mi gre naprej v druge switche. Nic posebnega.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk


Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7458
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: TP-Link T-1500G-8T multicast problem

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Jun 2020 ob 20:05

A če daš pa stari switch pa ni teh problemov ?

Milticast čez router ? Kateri ? STB od T2 gor ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori