T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9259
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Maj 2024 ob 15:13

To kar ta tema opisuje je čisto ločena storitev. Na vikendu rabiš samo smart tv in internet (katerikoli operater)

Imaš pa opcijo doplačat če imaš na vikendu 2 tvja. Se pravi ta storitev ni nič povezana z priključkom t2 doma.

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 13:31
T-2: Že imam
Kraj: Spodnja Idrija

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a borutz » 8. Jun 2024 ob 16:50

Verjetno je bilo 10x že napisano, ampak me vseeno zanima. Doma imam Telekom priključek in uporabljam Neo Lite. Ker bom pa menjal tv in bom obstoječega dal staršem ki so na T2 sem naložil t2 app in zadeva se je lepo registirala in deluje tudi v na telekom priključku. Je to normalno da dela, ali le nek kratek čas?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8568
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Jun 2024 ob 18:27

Kako si ga pa registriral? Ker rabiš kodo?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 13:31
T-2: Že imam
Kraj: Spodnja Idrija

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a borutz » 8. Jun 2024 ob 18:55

Pač vse sem naredil kot je treba. Kodo sem vpisal v fotrov horizont in ta tv dodal kot novo napravo
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Jun 2024 ob 19:06

Trenutno aplikacija ni blokirana na domač naslov. Ali bo tako ostalo pa ne vem... je pa že kar dolgo tako.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8568
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Jun 2024 ob 08:49

Se pravi jaz kodo vpišem za kolega pa ima lahko doma T2 TV :D Se pravi lahko jaz postanem ponudnik televizije :lol:
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Jun 2024 ob 09:25

Še vedno si omejen na 5 aplikacij.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8568
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Jun 2024 ob 10:05

saj 5 naročnin dobim :lol:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 13:31
T-2: Že imam
Kraj: Spodnja Idrija

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a borutz » 9. Jun 2024 ob 10:40

No zdej pa pobrišite teh par postov 😁
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Jun 2024 ob 11:03

Zakaj bi brisal? Saj ni ponesreči izklopljeno... pri T-2 se zavedajo, da trenutno deluje povsod. Kar pa še ne pomeni, da bo tako ostalo.

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 13:31
T-2: Že imam
Kraj: Spodnja Idrija

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a borutz » 9. Jun 2024 ob 13:44

Koliko časa pa že deluje? Sicer moj tv bo itak šel v roku tedna k staršem ki so na t2, me pa mika da odpovem neo lite dokler dela.
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3191
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 TV v tujem omrežju, samostojna storitev brez fizičnega T-2 priključka

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Jun 2024 ob 14:45

Kakšne 2-3 mesece je že tako.

Odgovori