Sport Klub - Anketa
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Sport Klub - Anketa
Me zanima kakšno je Vaše mnenje.
- ladyhawk
- Faca
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Vodice
Re: Sport Klub :)
Pripravljena sem plačati samo zaradi Premier lige, ker drugače najbrž sploh ne bi pogrešala Sportkluba. Ampak so pa barabe požrešne
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Hja koliko je meni znano je to eden če ne celo najdražji kanal v shemi.
- ladyhawk
- Faca
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Vodice
Pol pa naj grejo k Itak majo zanič sliko - bomo pa fuzbal gledal preko streama ne bo neke razlike v kvaliteti.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
nekak takega mnenja sem tudi jaz
Mislim, da bo šla čez kak mesec naročnina za L shemo spet za en evro gor, vrnil se bo Sportklub in volk bo sit, koza pa cela... Da bi pa samo na T2 imeli za Sportklub nek poseben paket za doplačilo, je pa nonsens, saj tega nima noben ponudnik pri nas...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
not yet, ampak delajo na tem z navijanjem cene
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Jaz sem pripravljen plačati za paket Sportklub Slovenija, +, in 1, 2, 3, 4, 5 (vse kar nudijo) ne samo za sedanja, da ne bo pomote.
-
- Uporabnik
- Paket: Optika 10/10
Podpis pod zgornji post.
Dokler ne bodo v HD niso vredni enega centa.
Ma tele naše televizije bi samo več denarja rade, da bi pa kaj pri sebi zrihtali, to pa ne. Slika je že ena takih zadev, kjer kar nekaj mutijo, medtem ko v tujini že vsi furajo HD.
-
- Nadebudnež
- Paket: T4 Mega
- Kraj: Kranj
Ne morem se strinjat s tabo, da niso ponudili nič novega. Sportklub je od svojega začetka, ki je bil precej klavrn - gledali smo, če se prav spomnem, drugorazredne lige, mislim, da so imeli samo bundesligo v obdobju, ko je bila najmanj aktualna - so pridobili "ekskluzivo" za Uleb Euroleague, Premierligo, naslednje leto Primera Division in to stane. V tem času so na Šport TV zmanjšali ponudbo, naslednje leto jim ostane samo Serie A (ki je trenutno najmanj aktualna, op.p. to ni moje mnenje, opazil sem ga na več forumih), ABA liga, NBA (ki je trenutno v lockoutu), Ebel liga. Prenosov NHL letos še nisem videl, zato ne morem reči, kje je pristala - ko se bo začel playoff NFL, bo verjetno več hokeja na ESPN America.
Dejstvo je, da so na Sportklubu povečalo ponudbo. In zato v kapitalizmu lahko zahtevajo večje zneske. Po mojih izkušnjah pa opravičilo T2 ni povsem realno in vsaj malo zavito v meglo. Če je ponudba primerljiva z ostalimi operaterji na trgu, potem T2 ni v slabšem položaju. Če so T2 imeli neko obdobje nižjo ceno, pa so lahko samo veseli.
Žal pa na tem svetu vse stvari minejo...
Dejstvo je, da so na Sportklubu povečalo ponudbo. In zato v kapitalizmu lahko zahtevajo večje zneske. Po mojih izkušnjah pa opravičilo T2 ni povsem realno in vsaj malo zavito v meglo. Če je ponudba primerljiva z ostalimi operaterji na trgu, potem T2 ni v slabšem položaju. Če so T2 imeli neko obdobje nižjo ceno, pa so lahko samo veseli.
Žal pa na tem svetu vse stvari minejo...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Kaj pa če je T-2 imel najvišjo vsoto in je sportklub ravno zaradi tega prešel na več vsebine,
plus tega ŠportTV je prvotno bil prvi sportklub, ki je nato se preimenoval.
plus tega ŠportTV je prvotno bil prvi sportklub, ki je nato se preimenoval.
Potem pa povej kdo še gleda danes SD programe? Razen ljudje na balkanu, ker smo primorani v to. In tako bo še naprej dokler bomo dovolili, da nas TV postaje in operaterji nategujejo s staro definicijo.Skorc napisal/-a:Po moje boš ti prislužil titulo "HD nergač"
Poglej si programske sheme v UK, nordijskih državah, Franciji, Nemčiji, Poljski, Češki... od istih operaterjev več HD kanalov za isto ali celo manj denarja.