Optika v Škofji Loki?
- total
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 20/4 VDSL + 2 telefona + IPTV
- Kraj: Škofja Loka
Optika v Škofji Loki?
Na poti iz šole sem opazil veliko odprtih kanalov in zaščitna ograja pred enim izmed kanalov je imela Telekomovo nalepko, zato seveda predvidevam, da se nekaj dogaja na izgradnji optičnega omrežja. Mi lahko kdo potrdi, da se pri nas premikka nekaj v tej smeri?
Zadnjič spremenil total, dne 2. Feb 2007 ob 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Pozivam ljudi, da podpisujejo le Gratelu/T-2, ne pa tudi telekomu, saj telekom (kot smo vajeni) spet ne plačuje služnosti mestom. In potem, ko se jih bo prisililo pred sodiščem, bodo spet višali cene in se zgovarjali na "zaostrene razmere zaradi konkurence".
Evo link, če kdo ne verjame:
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/234050/
Evo link, če kdo ne verjame:
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/234050/
Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne, KITL. To je isto kot z bakrom - nacionalni operaterji morajo deliti zadeve, sicer gre konkurenčnost skozi okno. In naši naci-telebani se hočejo SPET šlepati na tuji lastnini: jaški so nacionalna lastnina, ne pa lastnina privatiziranega Telebkoma Slovenije, ki si na ta način hoče pridobiti nedovoljeno tržno prednost.
In ta škodljiva inštitucija je naredila že preveč škode Sloveniji, da bi jim pustil palamuditi še naprej.
In ta škodljiva inštitucija je naredila že preveč škode Sloveniji, da bi jim pustil palamuditi še naprej.
Zadnjič spremenil T2_Delavec, dne 14. Mar 2007 ob 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Optika 100/10
Aja, to je pa dobra novica... pošlji jih še k meniškl12 napisal/-a:prejšnji teden so po frankove naselju (Trata) pobiral soglasja od stanovalcev za T-2 optiko...
čez koliko časa se lahko pričakuje da bo tole ugrajeno...?
P.S. čez dva dni evo še Telekomovca
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Ne vem no men se to ne zdi kot bi primerjal makedam z asfaltom. Jašek oziroma kanalizacija je postavljena in je v lasti TK in ne nacionalna saj nacionalnih stvari ni več. Ker če bi bil jašek nacionalni bi potem lahko tudi načeloma T-2 imel možnost so uporabe tako mora pa kopati svoje. In če neka zadeva že stoji in ni potrebnih nič gradbenih del se mi zdi samoumevno, da za to ne rabiš nikakršnih soglasji in doplačil. Soglasja bodo edino potrebovali pri priklopu na objekte, kjer bo pa bodo tudi potrebna manjša gradbena dela. No jaz si to čisto tako predstavljam sicer me pa boli k.... za TK, ker sem z njimi zelo ne zadovoljen.
Kitl: Sej "moja hiša" tudi že stoji z vsemi papirji... zakaj je potem potrebno, da hodijo naokoli tile popisovalci... zato, da bodo videli kako nova okna in streho imam in temu primerno bodo tudi davek nabili...
Zakaj ga ne bi tudi Telekomu, ko bo nove optične kable vlekel po kanalih?
Zakaj ga ne bi tudi Telekomu, ko bo nove optične kable vlekel po kanalih?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!