Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2314
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 12:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a RobertM » 1. Avg 2021 ob 17:43

rossi napisal/-a:
27. Mar 2021 ob 18:47
Kvaliteta slike Formule 1 na SK1HD je katastrofalna.
Danes sem zasledil zapise, da so SK vrgli iz začetnega paketa - očitno bo potrebno sedaj lupiti svoje, ker sosedovih ne morejo več.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

peter70
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 29. Nov 2010 ob 20:55
T-2: Še nimam
Kraj: celje

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a peter70 » 2. Avg 2021 ob 09:11

Prenos f1 je bil tudi na sk4k.

strom
Legenda
Prispevkov: 1203
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 2. Avg 2021 ob 12:03

RobertM napisal/-a:
1. Avg 2021 ob 17:43
rossi napisal/-a:
27. Mar 2021 ob 18:47
Kvaliteta slike Formule 1 na SK1HD je katastrofalna.
Danes sem zasledil zapise, da so SK vrgli iz začetnega paketa - očitno bo potrebno sedaj lupiti svoje, ker sosedovih ne morejo več.
Po tem razporedu naj bi bili SŠ kanali še vedno v začetni shemi: https://telemach.si/wp-content/uploads/ ... hema-1.pdf

mitko25
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 31. Maj 2007 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 (1/1+TV+TEL)
Kraj: Lokovica, občina Šoštanj

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mitko25 » 3. Avg 2021 ob 13:59

So pa dodali SK 4K in EUROSPORT 4K v Smat TV aplikacijo ;)

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 130
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 3. Avg 2021 ob 23:41

Meni na samsungu (tizen) ne delata. Črna slika.

mitko25
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 31. Maj 2007 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 (1/1+TV+TEL)
Kraj: Lokovica, občina Šoštanj

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mitko25 » 4. Avg 2021 ob 10:06

Sam imam Samsung Tizen (povezava WiFi) in oba programa delata. Malo sem preko routerja spremljal Bandwit pri obeh programih in gre čez 30 Mbps.

strom
Legenda
Prispevkov: 1203
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 4. Avg 2021 ob 21:55

Telemach za 28,8 milijona toži Telekom

vir: https://slo-tech.com/novice/t788692#crta

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 65
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 17. Avg 2021 ob 10:17

Veron napisal/-a:
18. Jul 2021 ob 13:59
slow_slow napisal/-a:
16. Jul 2021 ob 12:05
Tole ne pomeni, da bodo coax precvikali le analognega signala ne bo več.
Najbolj bodo tisti to občutli ko imajo digitalne sprejemnike in še kakšno tv na analogno brez kartice priklopljeno.

Sicer pa če je meni uspelo mojo 84letno babi na digitalno prestavit bo tudi drugje šlo... no upam, da je oprema primerna.
DTV kanali, ki niso HD, so po večini odklenjeni in ne rabiš dodatne kartice. Tako da velike razlike ne bo.
Bolj bo problem za tiste, ki imajo TV, ki ne podpira DTV.
Niti približno res.

Odklenjeni so TV SLO in mogoče kakšen tuji kanal ( ZDF če se ne motim ).

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 610
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 17. Avg 2021 ob 18:21

Nimam kartice, imam zgolj Smart TV app. Vseeno kabelska priklopljena na TV, ker rad poslušam radio direktno iz TVja. Kup kanalov odklenjenih (LJ).

peter70
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 29. Nov 2010 ob 20:55
T-2: Še nimam
Kraj: celje

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a peter70 » 29. Avg 2021 ob 11:58

Danes dodali sk hd v vse sheme.

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 65
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 3. Sep 2021 ob 13:31

peter70 napisal/-a:
29. Avg 2021 ob 11:58
Danes dodali sk hd v vse sheme.
So morali, ker so zaradi F1 na helpdesku poslušali sočne besede :)

Odgovori