Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

OdgovorNapisal/-a gpc177 » 19. apr 2007 ob 21:06

kko si das te slike od t2ja?koliko casa ga imas???
gpc177
Začetnik
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 19. apr 2007 ob 21:03
Kraj: ljubljana
T-2: Že imam
Paket: 1/256

OdgovorNapisal/-a ervins » 19. apr 2007 ob 21:48

tlele

gen/
Slika
Uporabniški avatar
ervins
Model
 
Prispevkov: 206
Pridružen: 17. nov 2006 ob 16:36
Kraj: Kranj/Primskovo
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant, FTTH

OdgovorNapisal/-a RobertM » 19. apr 2007 ob 22:08

HunterMan Napisal/-a:Ja Siol nas je tak nategval s tem ISDN-jem, da je kr smrdel. Znanec iz Nemčije se je tak smejsl, ko sem mu povedal da mormo v Sloveniji da lahko imamo ADSL prvo met ISDN. Se spomnim ko sem dobil ADSL pol je pa naslednje leto prišu ven modri ADSL :)

Meni se sedaj zahtevajo,da vzamem PSTN,ce hocem ADSL,ceprav ga lahko drugi dan odjavim in grem na PRD-centrala ima to moznost in je prosto.
Cudna politika :roll: in sploh ne poceni,ceprav se nekako skompenzira s tistimi 4 meseci free TRIO :)
Ampak grenak priokus se vedno ostaja :evil:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
 
Prispevkov: 2202
Pridružen: 24. dec 2006 ob 13:51
Kraj: Okolica Tolmina
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH

OdgovorNapisal/-a Simtech » 27. apr 2007 ob 01:37

gnili telekom pač mora met vedno nekaj polek,ker laufa vse preko njihovega gnilega starega omrežja,samo da služijo prokleta banda pokvarjena :evil:
Simtech
Začetnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 17. mar 2007 ob 21:03
Kraj: Maribor
T-2: Še nimam
Paket: 8/1

OdgovorNapisal/-a zj0602 » 30. apr 2007 ob 21:24

sem zadovoljen z t2 zakon
zj0602
Začetnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 29. apr 2007 ob 15:18
Kraj: SLO LJubljana
T-2: Že imam
Paket: t2

OdgovorNapisal/-a HunterMan » 25. maj 2007 ob 17:35

Že od ponedelka jih neki jebe linija da vsake dve ure dol meče, pa še niso zrihtal :?
Razočaran nad T-2 od 1.5.2013
Uporabniški avatar
HunterMan
Model
 
Prispevkov: 284
Pridružen: 19. mar 2007 ob 23:13
Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

OdgovorNapisal/-a Abigor » 21. feb 2013 ob 15:58

Sedaj so počitnice, pa je centrala preobremenjena. To je stalnica na Ljubečni, ko v času večjih obremennitev prihaja do problemov. Če slučajno medtem spremljaš parametre povezave, ti takoj postane jasno, kje je problem.
Abigor
Nergač
 
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. mar 2006 ob 18:05
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

OdgovorNapisal/-a RobertM » 21. feb 2013 ob 17:58

Ja centrala je bila preobremenjena za "dan mladosti" 6 let nazaj
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
 
Prispevkov: 2202
Pridružen: 24. dec 2006 ob 13:51
Kraj: Okolica Tolmina
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH

Prejšnji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost