Stran 1 od 1

[Imam] Paket T4 DECT + 2x sim

Objavljeno: 4. Maj 2011 ob 18:23
Napisal/-a darkdog
Dne 18.04.2011 sem v poslovni enoti v Kranju spremenil paket in sem prešel na paket T-4 DECT. Dobil sem sim kartico,ampak aktivirana naj bi bila šele kasneje... Dobiti moram še prenosni IP telefon ter HD vmesnik visoke ločljivosti. Na vprašanje,kdaj lahko pričakujem klic tehnika,oz. kdaj mi bodo dostavili še preostali stvari,možakar ni znal odgovoriti.

Glede na to,da sem zasledil v pogodbi,da je napisano,da je prehod v roku 14 dni,me zanima,ali lahko v kratkem pričakujem še preostale stvari. Saj se ve,rad bi gledal F1 v visoki ločljivosti ter še kakšen program :)

Tako da,bi lepo prosil,če lahko kdo od neuradnikov vsaj okvirno sporoči,kdaj bi se to zgodilo?

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 4. Maj 2011 ob 18:55
Napisal/-a slow_slow
V najboljšem primeru bi zadevo lahko dobil nekje v 3-5 delovnih dneh,
ker gre tukaj samo za spremembo naročnine,
ni 14 dni za čakat,
je pa pač potrebno da se naredi paket v skladišču, prevzame oprema, ter seveda dostavi.

lp

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 4. Maj 2011 ob 18:56
Napisal/-a MrTwelveTrees
HD vmesnik prevzemi sam na poslovalnici v kranju, pravtako povprašaj za telefon Dect če je na zalogi.

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 4. Maj 2011 ob 19:05
Napisal/-a darkdog
Mogoče so pa pozabili na mene... kaj vem... rečeno mi je bilo,da me bo prej poklical tehnik,ter povedal,kdaj mi dostavi zadeve,sam pa vrnem še en SD vmesnik ter vrvični telefon. Aja,rekel mi je tudi,da mi bo naročnina za paket tekla od takrat dalje... Zanima me tudi,a mi bodo morali sim kartico tudi še aktivirati? Sedaj lepo počiva doma še neuporabljena.

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 4. Maj 2011 ob 19:18
Napisal/-a MrTwelveTrees
očitno imam tehnik veliko dela, vsakor ti priporočam da pokličeš v poslovalnico v kranj in vprašaš če lahko paket sam prevzameš, oz. vsaj HD vmesnik da boš lahko F1 gledal :)

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 5. Maj 2011 ob 18:04
Napisal/-a darkdog
Grrrrrrr

Poslovalnico v kranju nemogoče priklicati... in to kljub klicanju cel dopoldan.... trikrat pozvoni,potem preveže v Lj. res nevem,zakaj je objavljena cifra na netu,če jih je nemogoče priklicati. Po klicanju cel dopoldan obupam in pustim,da me preveže v lj. Možakar na drugi strani pregleda zalogo za kranj in pravi da zaloga je...

... OK si rečem,ker poslovalnice v Kranju tako ali tako ni mogoče priklicati,doma odklopim SD vmesnik,telefon,ter se popoldan odpravim v Kranj.... Nato pa sledi razočaranje:

- telefonov za paket T-4 dect ni na zalogi.... naročeni so že mesec dni,kdaj bodo prispeli,mi ne ve povedati...
- rečem,če lahko prevzamem vsaj HD vmesnik,ter vrnem SD vmesnik nazaj.... in mi reče,da bi načeloma šlo,ampak dokler mi ne vklopijo paketa T-4,bom plačeval naročnino za HD vmesnik... torej hvala lepa... spet nič. Omenim mu tudi,da niso bili cel dopoldan dosegljivi in me preveže v lj.,mi pravi,da je vedno tako... heh smešno... kot sem uspel videti... dela nimajo pretiranega... kakorkoli,to je že druga zgodba.

In kaj mi preostane... čiči in čaki,dokler me tehnik ne pokliče,ter dostavi kar mora. Glede na to,da smo naročniki praktično od samega začetka,mi je kar malce smešno,da ponujajo paket,za katerega ni niti telefonov na zalogi...

Po dopoldanskem norem klicanju v poslovalnico Kranj,seveda zaman,za zastonj vožnjo v Kranj in nazaj... mi preostane samo še to,da sedim in čakam ter čakam...

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 5. Maj 2011 ob 20:28
Napisal/-a BOBI
Kot prvo, šlamparaj pri informaciji da opremo imajo, kot drugo bi pa lahko bili malo bolj elastični pri opremi. Vsaj HD vmesnik bi ti dali :nevem:

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 5. Maj 2011 ob 21:36
Napisal/-a Krypto
Vsaj zaračunajo ti ne česar še nimaš, medtem ko sem v zadnjem letu spoznal precej mojstrov, ki ti prodajo zadeve (šemamočehočešpress), ko je pa treba reševati reklamacije pa nikjer nikogar :)

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 6. Maj 2011 ob 07:57
Napisal/-a Hevidi
Če dvigneš HD vmesnik in simko, imaš večji del paketa, tko da jst bi to naredil če bi bil ti, DECTa pa dobiš ko pridejo...

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 6. Maj 2011 ob 18:07
Napisal/-a darkdog
sim kartico že imam... ampak ni aktivirana,tako da,ko sem jo vstavil v telefon ni delovala,prav tako sem rekel,če lahko prevzamem HD vmesnik,bi ga lahko,ampak bi potem plačeval par € najemnine zanj... to pa spet ni to... :)

Re: [Naročil sem] Paket T4 DECT

Objavljeno: 19. Maj 2011 ob 08:31
Napisal/-a darkdog
Včeraj (točno po enem mesecu) sem dobil še HD vmesnik,ter IP telefon,danes je bila aktivirana tudi sim kartica,tako da uživam v T4 paketu :)

:rtmT2:

Re: [Imam] Paket T4 DECT + 2x sim

Objavljeno: 6. Sep 2011 ob 19:11
Napisal/-a darkdog
Evo,od danes bogatejši še za dadatni dve sim kartici :rtmT2:

Re: [Imam] Paket T4 DECT + 2x sim

Objavljeno: 7. Sep 2011 ob 10:10
Napisal/-a martis
No, septembra pa si bogatejši še za popust za dodatne SIM kartice...